2-kerr. yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Alakerrassa on yhdistetty makuuhuone/olohuone/minikeittiö, sekä parveke. Parivuode tai erilliset vuoteet. Ylemmässä kerroksessa on makuuparvi, jossa lisävuode yhden hengen vuoteesta. Minikeittiössä pieni jääkaappi, keittolevyt, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita parvekkeella ja merinäköalalla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai yhden hengen vuoteesta. Minikeittiössä pieni jääkaappi, keittolevyt, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Suurehko yksiö

Suurehkoja yksiöitä, joissa parveke tai maaparveke merinäköalalla. Yhdistetty olohuone/makuuhuone/minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteesta. Minikeittiössä pieni jääkaappi, keittolevyt, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Yksiöitä, joissa parveke tai maaterassi merinäköalalla. Yhdistetty makuuhuone/olohuone/minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Minikeittiössä pieni jääkaappi, keittolevyt, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö, uusi osa

Yksiöitä uudemmassa osassa. Parveke, josta rajoitettu merinäköala. Yhdistetty makuuhuone/olohuone/minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Minikeittiössä pieni jääkaappi, keittolevyt, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.