Kaksikerroksinen yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Minikeittiö, jossa pieni jääkaappi, keittolevyt, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Mahdollisuus lisävuoteeseen tavallisesta vuoteesta makuuparvella. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita makuuhuoneella, olohuoneella ja keittiöllä. Maksuton wifi, satelliitti-tv ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Lisävuode vuodesohvasta. Keittiö, jossa on jääkaappi ja pakastin, hella, mikro, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä keittiövarustelu. Kylpyamme/suihku ja wc sekä hiustenkuivain. Parveke merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Suurehko yksiö

Suurehkoja yksiöitä, joissa on maksuton wifi, satelliitti-tv ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Kaksi lisävuodetta. Pieni keittiö, jossa on jääkaappi, keittolevy, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä keittiövarustelu. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Valoisia huoneistoja, joissa on maksuton wifi, satelliitti-tv ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Pieni jääkaappi, keittolevy, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä keittiövarustelu. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, osa merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö uudemmassa osassa

Yksiöitä uudemmassa osassa. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevt, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.