Lesante Blu Exclusive Beach Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Lesante Blu Exclusive Beach Resortissa vietät tasokasta lomaa. Voit majoittua huoneissa tai sviiteissä, joista on upeat näkymät merelle. Osassa huoneita on myös oma uima-allas. Hotellissa on kaksi ravintolaa, baareja sekä spa. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita omalla altaalla 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-sviittejä omalla altaalla 1-2 hengelle. Superior-sviitti omalla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Oma piha ja allas. Huone oli hieno ja aina siisti mutta ehkä hieman epäkäytännöllinen. Palvelu oli erittäin hyvää.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 840 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tasokas Lesante Blu Exclusive Beach Resort sijaitsee rauhallisella paikalla Tragakissa Zakynthoksella, ja kuuluu ''The leading hotels of the World'' -ketjuun. Hotellilla on suuri allasalue merinäköalalla. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari Ostria tarjoilee kreikkalaisia ja välimerellisiä annoksia, kuumia ja kylmiä juomia sekä pikkupurtavaa.

Hotellilla on kaksi á la carte-ravintolaa. Gaiassa on laaja valikoima kansainvälisiä annoksia ja Melia tarjoilee kreikkalaisia erikoisuuksia. Aulabaari ja rantabaari tarjoilee juomia pikkutunneille asti. Siisti pukeutuminen - pitkät housut miehille illallisella.

Helikopterilentoja, purjehdusretkiä ja yksityinen kuljettaja lisämaksusta. Spa, jossa sisäuima-allas, sauna, hamam, hierontaa ja kauneushoitoja lisämaksusta. Maksuton kuntosali ja tennis.

Maksuton wifi koko hotellissa. Huonepalvelu lisämaksusta. Tsilivin eläväiseen kylään on noin 3 kilometriä. Tsilivissä on kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjotaan klo 07.30-11.00 ja illallinen klo 19.00-22.00.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Tragaki

Loukas on the Waves

Loukas on the Waves on viihtyisä huoneistohotelli Tragakin rannalla. Täällä nautit rennoista lomapäivistä ja eloisa Tsilivi vain 1,5 km päässä. Tervetuloa viettämään ihanaa rantalomaa Loukas on the Wavesiin!

Caretta Paradise

Tervetuloa Caretta Paradiseen, moderniin all-inclusive-hotelliin Tragakissa Zakynthoksella. Täällä asuessasi sinulla on pääsy suureen vesipuistoon Water Parkiin ja kaikkeen, muuhun mukavaan lähellä rantaa, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä.

King Jason Zante

King Jason Zante on herkullinen, tyylikkäästi suunniteltu hotelli, jossa on sekä ylellisyyden että hyvinvoinnin tunne. Hotellissa yöpymisen ikäraja on 17 vuotta. Täällä on uima-altaita, mukava kylpylä rentoutumiseen ja useita laadukkaita ravintoloita. Täällä asut mukavissa sviiteissä, joista on pääsy infinity-altaalle, josta on kaunis näköala merelle. Jos tämä ei riitä, on myös sviittejä, joissa on oma uima-allas lisäylellisyyttä varten.