Lesante Blu Exclusive Beach Resort

  • Tasokas ja moderni hotelli
  • Varaa huone omalla altaalla
  • Yli 16-vuotiaille

Lesante Blu Exclusive Beach Resortissa vietät tasokasta lomaa. Voit majoittua huoneissa tai sviiteissä, joista on upeat näkymät merelle. Osassa huoneita on myös oma uima-allas. Hotellissa on kaksi ravintolaa, baareja sekä spa. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita omalla altaalla 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-sviittejä 1-2 hengelle. Superior-sviitti omalla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Upea hotelli, siisti ja kaunis. Loistava palvelu.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 677 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tasokas Lesante Blu Exclusive Beach Resortissa on kaikki mukavuudet joita tarvitset loman aikana. Hotellilla on suuri allasalue merinäköalalla. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari Ostria tarjoilee kreikkalaisia ja välimerellisiä annoksia, kuumia ja kylmiä juomia sekä pikkupurtavaa.

Hotellilla on kaksi á la carte-ravintolaa. Gaiassa on laaja valikoima kansainvälisiä annoksia ja Melia tarjoilee kreikkalaisia erikoisuuksia. Aulabaari ja rantabaari tarjoilee juomia pikkutunneille asti.

Helikopterilentoja, purjehdusretkiä ja yksityinen kuljettaja lisämaksusta. Spa, jossa sisäuima-allas, sauna, hamam, hierontaa ja kauneushoitoja lisämaksusta. Maksuton kuntosali ja tennis.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi hotellin yleisillä alueilla. Huonepalvelu lisämaksusta. Pesulapalvelu. Kampaamo. Parkkipaikka.

Tsilivin eläväiseen kylään on noin 3 kilometriä. Tsilivissä on kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjotaan klo 07.30-11.00 ja illallinen klo 19.00-22.00.

Kausikohtaista huomioitavaa

  • Kesällä 2021 ei tarjolla pakkauspalvelua deluxe-sviiteissä lähikontaktien minimoimiseksi
  • Hotellin spa -osastolla tarjolla hierontaa ja yksi sisäallas on avoinna kesällä 2021, muut tilat ja hoidot eivät ole saatavilla

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Tragaki

Loukas on the Waves

Loukas on the Waves on viihtyisä huoneistohotelli Tragakin rannalla. Täällä nautit rennoista lomapäivistä ja eloisa Tsilivi vain 1,5 km päässä. Tervetuloa viettämään ihanaa rantalomaa Loukas on the Wavesiin!

Caretta Paradise

Tervetuloa Caretta Paradiseen, moderniin All Inclusive -hotelliin, joka sijaitsee Zakynthoksen Tragakissa. Täällä asut lähellä mukavaa rantaa, jonne kävelee viidessä minuutissa.