Terra Blue

Hotelli Terra Blue on viihtyisä ja yksinkertainen hotelli, jonka keskipisteenä on allasalue. Täällä majoitut perinteisesti sisustetuissa huoneissa ja rannalle pääset alamäkeä pitkin. Hotelli sijaitsee korkealla paikalla ja täällä aloitat päiväsi parhaalla tavalla nauttimalla aamiaista samalla kun ihailet Egeanmerta.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle. Superior -huoneita 2-3 hengelle. Sviittejä 2 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,4 10:stä
Perustuu 23 arvioon

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Terra Blue on kuin tehty rentoutumista varten. Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella, kuitenkin lähellä Kamarin hienoa rantakatua tavernoineen ja ravintoloineen.

Hotellin Terra Blue altaan ympärillä on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeitä lainattavissa allasbaarissa, jossa tarjoillaan myös kylmiä ja kuumia juomia sekä yksinkertaisia välipaloja. Hotelli Terra Blue sijaitsee korekalla paikalla ja täältä on näkymät kohti Kamari Bayta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa ja huoneissa, yhteys saattaa olla hidas korkeasesongin aikaan. Pieni kuntosali (maksuton) ja sauna lisämaksusta. Noin 150 metriä paikallisbussipysäkille. Mäki alas rannalle, noin 400 metriä.

Ateriat

Aamiaispöytä.