Anassa

Anassa on perinteinen ja rento hotelli, jossa sinusta pidetään huolta. Täällä majoitut Kamarin keskustassa lähellä kaikkia palveluita. Kamarin tummahiekkainen ranta sijaitsee lähellä hotellia.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 2-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,6 10:stä
Perustuu 8 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 494 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 170 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Anassa on perinteinen kykladilaistyylinen hyvinhoidettu hotelli. Hotellilla on uima-allas jacuzzi-osiolla, jota ei ole lämmitetty. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Maksuttomat allas -ja rantapyyhkeet. Hotellilla on aamiaistarjoilu sekä allasbaari josta voi tilata yksinkertaisia välipaloja.

Maksuton wifi koko hotellissa. Maksuton pieni kuntosali. Hamam ja pieni sauna lisämaksusta. Vastaanotto auki aamusta iltaan. Yövahti. Pesulapalvelu lisämaksusta. 70 metriä bussipysäkille, josta paikallisbussit liikennöivät Firaan. Lentokenttäkuljetus pysähtyy 50 metrin päähän hotellista, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Lentoliikenne saatetaan kokea häiritsevänä.