1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Yksinkertaisia kahden hengen huoneita. Puhelin, tv ja jääkaappi. Maksuton wifi. Laattalattiat. Maksuton itse säädeltävä keskusilmastointi 20.5.–15.10, muina aikoina mahdollisuus pyytää maksuton tuuletin huoneeseen. Tallelokero lisämaksusta. Vedenkeitin ja hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osasta merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 15-22 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Remontoitu kahden hengen huone / Superior-huone (yli 23-vuotiaille)

Remontoituja kahden hengen huoneita/superior-huoneita, joissa voi maoittua yli 23-vuotiaat. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi (20/5-15/10). Muina aikoina lainattavissa tuulettimia. Tallelokero lisämaksusta. Vedenkeitin ja hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 15-22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yhden hengen huone.

Yksinkertaisia huoneita, joissa on puhelin, tv ja jääkaappi. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi 20.5.–15.10, muina aikoina mahdollisuus pyytää maksuton tuuletin huoneeseen. Tallelokero lisämaksusta. Vedenkeitin ja hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 15-20 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle