Huoneet

Kahden hengen huone

Yksinkertaisia kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat kerroksissa 2-4. Tv kansainvälisillä kanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi. Laattalattiat. Maksuton itse säädeltävä keskusilmastointi 20.5.–15.10, muina aikoina mahdollisuus pyytää maksuton tuuletin huoneeseen. Tallelokero lisämaksusta. Vedenkeitin ja hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osasta merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 15-22 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior -huone (yli 25-vuotiaille)

Remontoituja superior -huoneita yli 25 -vuotiaille matkustajille, jotka sijaitsevat kerroksissa 5-6. Tv kansainvälisillä kanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi (20/5-15/10). Muina aikoina lainattavissa tuulettimia. Maksuton tallelokero. Vedenkeitin ja hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk. Tässä huonetyypissä on mahdollista majoittua vain yli 25-vuotiaat lomailijat huolimatta siitä, matkustaako henkilö valvojan kanssa.
Huonekoko: Noin 15-22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yhden hengen huone.

Yksinkertaisia huoneita, joissa on tv kansainvälisillä kanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi 20.5.–15.10, muina aikoina mahdollisuus pyytää maksuton tuuletin huoneeseen. Tallelokero lisämaksusta. Vedenkeitin ja hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 15-20 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle