1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Prinsotel La Dorada -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


4 10:stä

Mika,

+
Hyvin siistityt huoneet ja ylläpidetyt alueet. Kaunis puutarha/allas alue Kattava aamiainen
-
Huoneiden äänieristys erittäin heikko Suihkujen viemärit todella äänekkäitä - herättää öisin ja aamuisin, kun missä tahansa ympäristössä käytetään suihkua. Tyynyt ja sängyt vaativat uudistamista Henkilökunta on etäistä ja ei vieraanvaraista.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


10 10:stä

Aino ,
Helsinki

+
Kaunis siisti alue. Monipuoliset palvelut. Kohtuullisen hyvä ruoks. Erittäin hyvä aamiainen
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-22


7 10:stä

,

+
-
Ruoan ja juoman hinta oli aivan liian kallista. Ja lisäksi juomavalinta liian suppeaa eikä sisältänyt päiväjuomia. Eikä kyllä välipalojakaan eikä ruokailua kuin yhdessä tilassa ja yhteen aikaan. Palvelu ei ollut neljän tähden veroista. Parannettavaa, josko aikoo säilyä / saavuttaa neljä tähteä.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-02


7 10:stä

Jani,
Espoo

+
Hieno allas alue.
-
Hotellissa ei ollut ilmastointi käytössä vielä toukokuussa ja ovia ei pystynyt pitämään auki koska oli niin paljon hyttysiä. Välillä oli kuuma.

Vahvistettu asiakas: 2018-05-19


9 10:stä

Tarja,
Vantaa

+
Hieno allasalue, hyvät huoneet, mukava puutarha, hyvä ruoka
-
Altaita voisi lämmittää toukokuussa. Ohjelmassa oli vesiliikuntaa mutta todellisuudessa sitä ei ollut. Iltaisin voisi olla musiikkiesityksiä.

Vahvistettu asiakas: 2018-05-12


9 10:stä

Erja,
Mikkeli

+
Upea puutarha- ja allasalue. Isot siistit ja toimivat huoneistot. Rauhallinen alue, mutta lyhyt matka rannalle ja ostoksille.
-
Huoneisto, keittosyvennyksessä niukka välineistö, hieman enemmän välineitä kiitos. Myös kahvinkeitin olisi plussaa, itselle sattui palovamma irtosuodattimen keikahtaessa - kuuma vesi kaatui käden päälle. Hotelli muuten, hieman paremmin voisi tiedottaa palveluista, hinnat ja aukioloajat. Nyt piti kysellä oppaalta ja vasta pois lähtiessä huomattiin aulassa harmaa kansio, jossa oli jotakin tietoja...

Vahvistettu asiakas: 2018-05-05


10 10:stä

Jorma ,
Hyvinkää

+
Uima-allasalue oli todella hieno
-

Vahvistettu asiakas: 2018-05-05


8 10:stä

Maaria,
Etelä savo

+
-
Keittiön varustetaso voisi olla parempi.

Vahvistettu asiakas: 2018-04-28


10 10:stä

Eila,
Helsinki

+
Viihtyisä hyvinhoidettu hotelli ja hotellialue. Toimiva huoneen tilaratkaisu. Oleskelutila selkeästi makuuhuoneesta erillään. Tässä hotellissa ei huoneessa ollessa pyöritty jatkuvasti sängyllä ja sen ympärillä. Mukavasti oleskelutilaa sohvalla ja parvekkeella.
-
Ravintoloiden aukiolosta ja sijainnista tarvitaan selkeämpää informaatiota. Tuloiltana jouduimme kulkemaan kaikki paikat läpi, ennen kuin löysimme avoimen ravintolan Piccon. Ja senkin yllättäin hotellialueen lasiportin ulkopuolelta (ovikorttilukko), monen kysymisen jälkeen.

Vahvistettu asiakas: 2017-10-21


8 10:stä

Erja,
Helsinki

+
siisti, hyvä ystävällinen palvelu, lapsille mukavaa ohjelmaa, esityksiä illalla. Ruoissa valmistusaineet näkyvissä - huomioitu allergioita. Hyvä perhehotelli.
-

Vahvistettu asiakas: 2017-10-21


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Prinsotel La Dorada -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

1245 arvostelua
Erinomainen
 
723
Erittäin hyvä
 
390
Hyvä
 
89
Ei kovin hyvä
 
29
Huono
 
14

Viimeisimmät 5 arviota

26.6.2018

Kirjoittanut HannuSep Lahti, Suomi

Loistava ja idyllinen perhehotelli

Erittäin loistava hotelli perheen kanssa matkustaville. Uima-allas alue loistava ja tarjoaa oman altaan pienille ja isoille ja alue on tilava eikä tunnu ruuhkaiselta vaikka olisi enemmänkin ihmisiä. Huoneet tilavia omalla pienellä keittiöllä. Keittiön varustelu on ihan riittävä, mutta ei erikoinen. Muutoin huoneissa olohuone, kylpyhuone ja makuuhuone. Huoneisiin kantautuu tosin helposti äänet viereisistä huoneista ja käytävältä, joka on herkkäuniselle vähän ikävä. Muuten hotelli oli loistava omine altaineen ja lähellä meren rantaa. Omalla autolla liikkuva saa autonkin pysäköityä, tosin pysäköinti on kadulla joka ympäröi hotellia.

 
30.5.2018

Kirjoittanut Congresstraveler Scandinavia

Hyvä perhehotelli

Prinsotel La Dorada tarjoaa hyvät puitteet perhelomalle. Asunnot ovat tilavia, ruoka hyvää ja vaihtelevaa, puutarha viihtyisä, paljon altaita ja hyvä leikkipaikka. Lastenkerhojakin on 4v+ lapsille. Muron alue on mielestäni parempi valinta kuin Alcudian sataman alue. Ranta on kiva ja lähellä. Näin toukokuun lopussa allaspetejäkin riittää. Parannettavaa on kyllä allasveden lämpötilassa: edes yksi lämmitetty allas taaperoille (vähintään +25’c)! Aamiainen alkaa vasta klo 8, mikä on turhan myöhään meille. Yleisissä tiloissa ja huoneissa käytetään aika voimakasta ilmanraikastussumutetta. Hotelli on lähellä luonnonpuistoa, mikä on toisaalta kiva, mutta hyttysiä esiintyy. Tänne kesti tulla yksityiskyydillä PMI-kentältä noin 45 min. Tilasimme kyydin hotellilta ja hyvin toimi. Hotellilla vierailee lääkäri päivittäin, mikäli esim. lasten kanssa tarvetta. Apteekki ja perus-supermarketit löytyvät läheltä ja vaippoja ja uimavaippoja saa kaupoista, hotellin omastakin.

 
9.10.2017

Kirjoittanut Smurffi Helsinki, Suomi

Tyylikäs ja rauhallinen hotelli

Lokakuun alussa viikon matka sisareni kanssa ja ensimmäinen kerta tässä hotellissa. Upea aula ja matkan pölyt saimme huuhtoa huuhtoa lasillisella kuoharia. Kaksiomme oli juuri sellainen kuin toivoimme: ylin kerros, parveke lintupuistoon. Ihanat maisemat, linnut ääntelivät ja loiskuttelivat vedessä, puissa. Upeaa, lepakot lentelivät iltaisin, wau! Keittiössä voisi olla vähän parempi varustetaso mutta näilläkin tavaroilla selviää hyvin, söimme päivällisen aina parvekkeella. Hyvä sänky ja ihana parveke, siisti ja hiljainen huone. Lapsiperheille varmaankin altaan puolen huoneistot olisivat sopivampia, niistä pääsee kätevästi pihalle ja hienoon puutarhaan juoksentelemaan, uima-allasalue oli vehreä ja vihreä, puutarha hienosti suunniteltu ja hyvin hoidettu. Pieni mutta hyvä kauppa hotellin pihalla. Useita ravintoloita ja baareja, osa vain aikuisille tarkoitettuja, hyvä! Tulemme varmasti uudelleen, toivottavasti tapaamme taas lokakuussa!

 
9.6.2017

Kirjoittanut 32Hande32 Lappeenranta, Suomi

Huippuhotelli perheille

Ensimmäinen loma Mallorcalla. Ei viimeinen. Hotelli on oli aivan mielettömän hyvä. Huoneistot asiallisen tilavia ja mukavia, allasosasto kuin elokuvista, veden syvyys 30-170cm. Ainakin kesäkuun alussa oli tosi hiljaista, eikä ruuhkia ollut missään. Hotellialue aivan mielettömän hieno ja siisti, suljetulta alueelta löytyi kaikki kaupasta alkaen. Piccolot kantoivat laukut huoneisiin ja tarjoilivat perheelle juomat sisäänkirjautumisen yhteydessä. Viikon kokemuksien jälkeen parhaaksi ruokapaikaksi osoittautui yllättäen hotellin oma alaravintola. Tänne tullaan uudestaankin, hintalappukin oli mielettömän edullinen kesäkuun alussa. Ainoastaan aamupalan hinta oli tosi kova 18€/henkilö, ostimme ruokatarvikeet lähimarketeista ja teimme keittiössä aina omat aamupalat ennen aamu uinteja. Suosittelen kaikille muille paitsi ei bilettäjille.

 
24.3.2014

Kirjoittanut 474kirsty York, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastinen

Tulemme tänä vuonna takaisin jo viidettä kertaa! Rakastamme tätä hotellia, se on täydellinen lapsillemme. Meillä on kolme lasta (6, 4 ja 2v). Viime vuonna koitimme ensimmäistä kertaa deluxe-tason huonetta, se oli aivan mahtava! Silloin vielä konttaamisikäinen poikani nukkui päiväunia huoneessa ja me saimme höllyä altaalla itkuhälytin mukanamme. Hotellin henkilökunta teki pyyteetöntä työtä vieraittensa puolesta. He laittoivat jopa vauvaportin portaiden eteen. Henkilökunta oli ihanaa ja aina ystävällistä. Hotelli on myös aina siistissä kunnossa. Lasten viihdyttäjät ovat mahtavia ja varsinkin lasten disco oli ihana! Olisi vaikea vaihtaa enää toiseen hotelliin! Nähdään elokuussa!