1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Juniorsviitti

Romanttiseen tyyliin sisustettuja tilavia juniorsviittejä, joissa on katettu parisänky ja vaatehuone. Poreamme. Huoneissa on mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvalla. Puhelin, satelliitti-TV, minibaari ja hiustenkuivain. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi (500 MB asti). Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Kylpytakki ja tossut. Parveke, suurimmasta osasta huoneita rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 60 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1-2 lasta

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita kylpyammeella ja kahdella vuoteella. Kylpyamme on huoneen puolella. Huoneissa on mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvalla. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi, joka voidaan pyynnöstä täytää minibaariksi (lisämaksusta). Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Aamutakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone suihkulla ja erillisellä wc:llä. Parveke, osassa huoneita merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Gran Tacande Costa Adejessa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivuilla mainituista huonetyypeistä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Sviitti

Sviittejä, joissa kaksi vuodetta erillisessä makuuhuoneessa. Olohuoneessa on sohvaryhmä ja pieni ruokapöytä. Huoneissa on mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvalla. Pieni jääkaappi, joka voidaan pyynnöstä täyttää minibaariksi (lisämaksusta). Puhelin, kaksi satelliitti-tv:tä, minibaari ja hiustenkuivain. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Jacuzzi, hierova suihku ja wc. Kylpytakki ja tossut. Parveke, osasta huoneita merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 60 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita suurella vuoteella. Taulu-tv, jossa satelliittikanavia. Pieni jääkaappi, joka voidaan pyynnöstä täytää minibaariksi (lisämaksusta). Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Aamutakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa huoneita rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle