Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita kahdella erillisellä vuoteella ja lisävuuodemahdollisuudella vuodesohvasta. Osassa kahden hengen huoneita kylpyamme on huoneen puolella. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi, joka voidaan pyynnöstä täytää minibaariksi (lisämaksusta).Nespressokeitin, ensimmäistet kapselit maksutta, lisäkapselit lisämaksusta. Tyynymenu. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Aamutakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone suihkulla ja erillisellä wc:llä. Parveke, osassa huoneita merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Gran Tacande Costa Adejessa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivuilla mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita suurella vuoteella. Taulu-tv, jossa satelliittikanavia. Pieni jääkaappi, joka voidaan pyynnöstä täytää minibaariksi (lisämaksusta). Nespressokeitin, ensimmäistet kapselit maksutta, lisäkapselit lisämaksusta. Tyynymenu. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Aamutakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa huoneita rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle