La Gomera – kuljetukset ja passitietojen ilmoittaminen


Passitiedot La Gomeralle matkustettaessa

Espanjan viranomaiset vaativat passitiedot matkustajilta laivayhtiötä varten.

Rekisteröi passitiedot mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 päivää ennen lomasi alkua.

Avaa passitietolomake


Saapuminen La Gomeralle, talvi 2018/19

Teneriffalle saapumisen jälkeen kuljetus useimmiten suoraan Los Cristianoksen satamaan, josta lautta liikennöi. Osa matkustajista kuljetetaan hotellille, jossa käytössä on laukkuhuone ja muita palveluita (osa lisämaksusta). Lautta La Gomeralle lähtee klo 16.00 tai 19.00, riippuen siitä, monelta lento laskeutuu. Lautta-aikatauluihin voi tulla muutoksia. Lauttamatkan kesto on noin 1 tunti. La Gomeran satamasta kuljetus hotelleille, matka-aika noin 1,5 tuntia. 

Kotiinlähtö La Gomeralta, talvi 2018/19

Bussikuljetus La Gomeralta Valle Gran Reyn satamaan lähtee hotellilta joko noin klo 6.30, jolloin lautta Los Cristianokseen lähtee noin klo 7.30. Vaihtoehtoisesti bussikuljetus lähtee noin klo 5.30, jolloin lautta liikennöi San Sebastianin satamasta Los Cristianokseen klo 7.30. Teneriffalle saapumisen jälkeen kuljetus suoraan lentokentälle, tai Apollomatkojen valikoimaan kuuluvalle hotellille, jossa mahdollisuus käyttää hotellin palveluita (osa lisämaksusta).

Lisätietoja kuljetuksesta matkakohteeseen saapuessa. Lisätietoja paluumatkasta saat tekstiviestillä, normaalisti päivää ennen kotiinpaluuta.

Huomioithan, että kuljetukset ovat lisämaksullinen palvelu ja ne tulee tilata ennakkoon. Hinta sisältää meno-paluu kuljetukset. 


Odotusajat lentojen ja laivamatkojen välillä sekä yöpyminen Teneriffalla ovat mahdollisia niin tulo- kuin menomatkalla. Yöpymisen Teneriffalla voivat aiheuttaa esimerkiksi sääolot, tuulet tai muut odottamattomat tapahtumat, jotka voivat vaikuttaa odotusaikaan Teneriffalla niin saapumisen kuin kotiinlähdön yhteydessä. Mikäli yöpyminen Teneriffalla on välttämätön, pyrimme paikan päällä järjestämään majoituksen vastaavantasoisesta hotellista kuin varattu hotelli La Gomeralta.