Valle Grand Reyn ranta

La Gomeran matkavinkit

La Gomeran saarelta löytyy paljon tekemistä. Täällä ovat korkeat, vehreät vuoret ja laaksot, aarniometsiä ja mustia laavarantoja. Tutustu pääkaupunki San Sebastiániin ja käy paikoissa, joissa Kristoffer Kolumbus vieraili ennen Amerikkaan lähtöään. Rentoudu Valle Gran Reyn -kylässä tai pelaa golfia upeissa Playa de Santiagon maisemissa. Olemme koonneet alle parhaat La Gomeran matkavinkit! 

Vaella La Gomeralla

La Gomera on täydellinen lomakohde sinulle, jos haluat harrastaa vaeltamista lomallasi. Saaren miellyttävä ilmasto, sen vulkaaniset ja vaihtelevat maisemat tarjoavat erinomaiset vaellusmahdollisuudet. Jyrkät kalliot, korkeat vuoret, syvät rotkot ja tiheät metsät ovat saaren upeita luontonähtävyyksiä. 

Lue lisää

Mitä tehdä La Gomeralla?

La Gomeralta löydät monenlaista tekemistä. Tutustu kanarialaiseen pääkaupunkiin San Sebastiániin ja käy paikoissa, joissa Kristoffer Kolumbus on vieraillut. Vieraile paikallisissa kylissä, jotka sijaitsevat kauniissa laaksoissa. Koe kaikki se, mitä La Gomera tarjoaa! 

Lue lisää

Nähtävyydet

Vieraile La Gomeran parhaimmissa nähtävyyksissä. Pääkaupunki San Sebastiánista löytyy useita paikkoja, missä vierailla ja muistoja ajasta,kun Kristoffer Koloumbus asui saarella. Saarella on paljon myös muita historiallisia rakennuksia. 

Lue lisää

Ruoka La Gomeralla

Kuten muissakin Kanariansaarten kohteissa, on ruoka ja juoma La Gomeralla erinomaista. Herkulliset espanjalaiset paellat ja tapakset sopivat hyvin yhteen sangrian kanssa. Osta tuliaiseksi kotiin La Gomeran erikoisuutta miel de palma – makeaa palmuhunajaa. 

Lue lisää

Näköalojen La Gomera

La Gomera tarjoaa korkeiden vuortensa ja vehreiden laaksojensa ansiosta sekä upeita retkeily- että näköalapaikkoja. Olemme kertoneet kolmesta suositusta näköalapaikasta. Tutustu ja lue lisää! 

Lue lisää