La Gomera – kuljetukset ja passitietojen ilmoittaminen


Passitiedot La Gomeralle matkustettaessa

Espanjan viranomaiset vaativat passitiedot matkustajilta laivayhtiötä varten. Voit jättää tiedot alla olevan linkin kautta tai lomakkeella, joka lähetetään varauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen. Jos olet jo täyttänyt tiedot, sähköpostia ei lähetetä, ja jos olet täyttänyt lomakkeen aiemmin, ne tallennetaan viimeksi syötettyinä.

Avaa passitietolomake


Saapuminen La Gomeralle

Teneriffan lentokentälle laskeutumisen jälkeen odottaa kuljetus suoraan Los Cristianosin satamaan, josta Fred Olsenin lautta lähtee La Gomeralle ja San Sebastianiin. Mikäli lentosi laskeutuu ennen Klo 13.00, lautta lähtee klo 15.30-16.00. Mikäli lentosi laskeutuu Teneriffalle klo 13.00 jälkeen, lautta lähtee klo 18.30-20.00. Lauttamatka kestää noin 50 minuuttia. Bussikuljetus San Sebastianista hotelleille kestää noin 1h 50 minuuttia.

Kotiinlähtö La Gomeralta

Kuljetus La Gomeralta on joko bussilla hotellilta noin klo 5.30 tai 10.30 suoraan San Sebastianin satamaan, josta Fred Olsenin lautta lähtee klo 8.00 tai 13.00 ja saapuu Los Cristianosiin klo 8.50 tai 13.50. Lennon lähtöajasta riippuen on bussikuljetus suoraan lentokentälle tai hotelliin odottamaan jatkokuljetusta lentokentälle (huomaa, että päivähuoneita ei ole tarjolla).

Lisätietoja saat saapuessasi Teneriffalle. Saat tarkat tiedot siirrosta paluumatkalla tekstiviestillä viimeistään paluumatkaa edeltävänä päivänä.


Huomioithan, että kuljetukset ovat lisämaksullinen palvelu ja ne tulee tilata ennakkoon. Hinta sisältää meno-paluu kuljetukset. 


Odotusajat lentojen ja laivamatkojen välillä sekä yöpyminen Teneriffalla ovat mahdollisia niin tulo- kuin menomatkalla. Yöpymisen Teneriffalla voivat aiheuttaa esimerkiksi sääolot, tuulet tai muut odottamattomat tapahtumat, jotka voivat vaikuttaa odotusaikaan Teneriffalla niin saapumisen kuin kotiinlähdön yhteydessä. Mikäli yöpyminen Teneriffalla on välttämätön, pyrimme paikan päällä järjestämään majoituksen vastaavantasoisesta hotellista kuin varattu hotelli La Gomeralta.