Näköala La Gomeralla

Kolme kaunista näköalapaikkaa La Gomeralla

La Gomera on korkeiden vuorten ja vehreiden laaksojensa ansiosta erinomainen vaellus -ja luontomatkaajan kohde. Olemme koonneet tänne kolme suosikkiamme.

1. Los Roquesin näköalapaikat

Los Roques on yksi La Gomeran tunnetuimmista nähtävyyksistä – löydät tänne Garajonayn kansallispuiston sisäänkäynniltä San Sebastiánin suunnalta. Viisi pyöreää kalliota luovat dramaattista kontrastia vehreänä kukoistavalle metsälle. Los Roquesilta on näkymä La Gomeran kauniiseen luontoon.

2. Miradore Abrante

Abrante on ravintola ja näköalapaikka korkealla kalliolla La Gomeran pohjoisosissa sekä yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä saarella. Miradore Abrante avattiin vuonna 2014. Osa sen ikkunoista ja lattiasta on tehty lasista, jolloin näköala on lyömätön. Kaukana alhaalla voit nähdä kauniin Agulon kylän, joka sijaitsee terassiviljelmien ja jyrkkien kallioiden keskellä. Yläpuolella on nähtävissä Teiden huippu.

Myös ravintola on vierailun arvoinen, täällä tarjoillaan etenkin kanarialaisia ja espanjalaisia annoksia. 

 

3. Mirador de la Orilla

Mirador de la Orillassa voit nauttia upeista näkymistä niemelle kapeine poukamineen. Keskellä niemeä on avoin alue, jota varjoliitäjät käyttävät aloituspisteenä ennen ilmaan nousemista. Miradori de la Orillan oikealla puolella on kaunis Playa de Caletan ranta, joka ei kovien tuulten vuoksi ole uimarien suosiossa.