Nähtävyyksiä La Gomeralla

Nähtävyyksiä

Vaikka La Gomera onkin erityisen tunnettu kauniin luontonsa ansiosta, on täällä myös muita mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Christoffer Columbus vieraili pääkaupunki San Sebastiánissa ennen nousua Amerikkaan vievän aluksen kyytiin. San Sebastiánissa on lisäksi kauniita, vierailun arvoisia rakennuksia ja kirkkoja 1500-luvulta. Olemme koonneet tänne parhaat vinkkimme La Gomeran nähtävyyksistä.

Pääkaupunki San Sebastián

Pääkaupunki San Sebastián on lähes pakollinen vierailukohde La Gomeralla. Täällä on putiikkien lisäksi ravintoloita, baareja sekä osa La Gomeran tunnetuimmista nähtävyyksistä. Kaupungista on myös upeat näkymät naapurisaari Teneriffalle! 

La Iglesia de la Asunción San Sebastiánissa

La Iglesia de la Asunción on La Gomeran suurin kirkko, joka sijaitsee pienen torin vierellä San Sebastiánissa. Hyvin säilynyttä kirkkoa alettiin rakentaa 1400-luvulla aina 1700-luvulle saakka. Nykyään kirkon tyyli on mielenkiintoinen sekoitus goottilaista ja barokkilaista tyyliä arabialaisella vivahteella.

Osoite: Calle Tanquito 13, 38800 San Sebastian de la Gomera.

La Iglesia de la Asunción, San Sebastián

San Sebastiánin historiallinen museo

Haluatko oppia lisää La Gomeran historiasta ja paikallisväestä? San Sebastiánissa on valkoiseen kivirakennukseen rakennettu historiallinen museo. Att gå genom hela museet tar inte lång tid och du får veta mer om hur de levde på ön förr.

Vihellyskieli El Silbo

El Silbo on vihellyskielil, jolla paikalliset asukkaat kommunikoivat yli saaren syvien laaksojen. Vihellyskielellä on yhtäläisyyksiä Morse-aakkosten kanssa. El Sibo on yhä pakollinen oppiaine La Gomeran kouluissa ja osa paikallisasukkaista kommunikoi vieläkin tätä kauttaen. Unesco on jopa julistanut vihellyskielen aineettomaksi kulttuuriperintökohteeksi.

Fortet Torres de Conde

Columbuksen kotitalo

Casa Columbus on nimensä mukaisesti talo, jossa Christoffer Columbus asui vieraillessaan La Gomeralla vuonna 1492. Kaksikerroksinen, melko vaatimaton talo toimii museona nykypäivänä.

Osoite:  Calle del Profesor Armas Fernandez 2, 38800 San Sebastian de la Gomera.

Fortet Torres de Conde

Fortet Torres de Conde on yksi La Gomeran tunnetuimmista rakennuksista, joka sijaitsee suuressa puutarhassa palmujen ja nurmikenttien keskellä. Kyseessä on melko pieni linnoitus valkoisine kiviseinineen. Columbuksen sanotaan vierailleen linnoituksessa ennen Amerikkaan lähtöään.

Osoite: San Sebastian de La Gomera, San Sebastian de la Gomera.

Varaa matka La Gomeralle