Kokemuksia Bull Reina Isabel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,5 10:stä Perustuu 31 arvioon
Kokonaisuus
 
9,5 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

Aino,
Helsinki

+
Tunnelma, palvelu
-
Alimman kerroksen pihanpuoleinen huone ei vastannut odotuksia!

Vahvistettu asiakas: 2020-01-04


7 10:stä

Kirsi Annele,
Espoo

+
Hiljainen huone.
-
Kuntsali avoimeksi klo; 07.00, jotta pääsee treenaamaana ennen aamiaista. Aamuvirkuille.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-28


9 10:stä

Lasse,
Kotka

+
Ystävällinen henkilökunta
-
Taso on hieman laskusuuntainen

Vahvistettu asiakas: 2019-12-14


9 10:stä

Marja,
Tampere

+
ystävällinen henkilökunta ja mainio sijainti rantakadun varrella
-
Aamiaisella vain yksi nuori nainen paistamassa munia ja munakkaita. Muodostui pitkiä jonoja ja homma toimi huonosti. Illallisella paljon sekavaa valikoimaa. Ei mitään logiikkaa mistä löytyy kalaa, kanaa tai lihaa. Ja lisäkkeet samoin hujan-hajan! Voi ja margariini isoina paloina joista "veistäminen" erittäin hankalaa. Konsulttia tarvittaisiin järkeistämään homma. Ei ns mereneläviä( mariscos). Kerran oli kylmää paelllaa jossa 4 katkarapua!!!

Vahvistettu asiakas: 2019-11-23


10 10:stä

Ritva,
Tampere

+
Erittäin hyvä sijainti rantakadun varrella. Lyhyt matka joka paikkaan. Oma ranta ja uima-allas.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-02


9 10:stä

Raija,
Kotka

+
ystävällinen henkilöstö
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-06


9 10:stä

Marja-leena,
Lohja

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-11-04


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bull Reina Isabel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

1391 arvostelua
Erinomainen
 
757
Erittäin hyvä
 
469
Hyvä
 
114
Ei kovin hyvä
 
30
Huono
 
21

Viimeisimmät 5 arviota

9.10.2019

Kirjoittanut Kimmo K K Vantaa, Suomi

Yhdistetty kaupunki- ja rantaloma samassa paikassa.

Oli mukavaa aloittaa kesä hieman etuajassa. Samalla lomalla vietimme hienon kaupunkiloman karnevaaleineen ja rantaloman koska hotelli oli aivan rannalla! Hotellin palvelut ja aamiainen olivat hyviä. Suosittelen.

 
20.3.2019

Kirjoittanut 744suvip Helsinki, Suomi

Hyvällä paikalla

Hotellin valintaan vaikutti sen sijainti sekä se, että hotellissa oli uima-allas. Olemme olleet samassa hotellissa useita kertoja. Hotelli alkaa olemaan hieman ”kulahtanut” ja esimerkiksi aamiaisen ”kiinalaistyyli” ei ole suotavaa. Vaikka halutaan olla tehokkaita ei lautasen vieminen suoraan nenän edestä tunnu mukavalle, hyvä kun ehtii leipänsä pelastamaan. Ala-aulan ”viihdyttäjät” iltasella ovat myös aikansa eläneitä. Vaikka hotellin vieraiden keski-ikä on varsin korkea ei musiikin tarvitsisi olla kun suoraan hautajaisista. Osa tarjoilijoista on myös kovin epäystävällisiä ja stressaantuneita. Kun seuraavan kerran matkaamme Las Palmasiin pitää etsiä uusi hotelli.

 
23.1.2019

Kirjoittanut eevaliisas Espoo, Suomi

Hääpäivän (50 v.) vietossa

Olemme asuneet hotellissa yli 10 kertaa ja kokemukset aina erittäin hyvät yhtä kertaa lukuunottamatta (respan nuori nainen melkein onnistui pilaamaan lomamme). Jos haluaa yhdistää kaupunkiloman ja rantaloman, Reina on ehdottoman hyvä valinta. Sijainti ihan paras. Asuimme 7. Kerroksen kulmasviitissä ja tilaa oli ruhtinaallisesti. Täällä on kehotettu varaamaan huone merinäköalalla, ok jos haluaa maksaa siitä, mutta kannattaa ottaa huomioon, että näille parvekkeille ei osu aurinko kuin myöhään iltapäivällä. Näin talviaikaan aurinkoinen parveke on aika mukava. Eli minä suosittelen kaupunkinäkymää ja ylimpiä kerroksia. Kaksinkertaiset lasit kyllä tehokkaasti vaimentavat liikenteen äänet. Aamiainen loistava ja henkilökunta ammattitaitoista siivoojista lähtien. Kuten otsikosta voi päätellä, olemme yli seitsemänkymppisiä, mutta vielä rakastamme matkustelua ja teemme sitä niin kauan kun vain jaksamme, ehkä joskus tarvitsemme kävelykeppiä tai rollaattoria, mutta mukava tietää, että tässä hotellissa pärjää myös silloin. Enpä voi olla kommentoimatta nimimerkkiä 'mymy', joka närkästyneenä ilmoitti, että keski-ikä on 75 v ja trollattoreita pyörii hotellissa ! Pitää muistaa, että pyörätuoliin voi joutua nuorempikin, jos huonosti käy. Toivottavasti hän joskus täyttää 75 v. , se toinen vaihtoehto on aika paljon huonompi. Pannaan hänen kommenttinsa nuoruuden ? piikkiin .

 
17.1.2019

Kirjoittanut mymy2019

Yliarvostettu, sijainti parasta

Sijainti ihan paras. Lähellä kaikkea. Meren puoleinen huone,ihanat palmut ja meri, aurinko ei paistanut partsille (3krs). Huone äärettömän siisti, puhdas. Kylppäri uudistettu, moderni. Huone vaatii kunnostamista, vanha. Seinät ohuet, kuuluu kaikki äänet. Ikäjakauma 75v; trollaattorit ja kävelykepit apuna asukeilla. Saksalaisten suosima hotelli. Erään herran (76v) kommentti oli, että hotelli on paikka ennen multaa =D Aamiainen ja illalinen perusmättöä "valmiiksi" pureskeltu, eli pilkottu pieniksi. Henkilökunta ystävällistä, jos puhut saksaa. Jos otat puolihoidon, siihen ei kuulu mikään juoma, ei edes vesi. Tuli meille yllätyksenä! Rantatuolit kuuluu hotellin hintaan (ranta-alueella nro 7-8). Rantapyyhe pyydettävä erikseen siivojilta. Spa 9krssa erinomainen. Löytyy suolahuone, suola-allas, sauna, hieronta-allas ja tuolit sekä hierontasänky, suosittelen vaikka vain käymään ilman hotelliyöpymistä! Juoma ja ruokailu a la cartessa suomen hinnoissa. Uima-altaalla (8krs) ahdasta, aurinkotuoleja ei riittänyt kaikille (4-11.1.19). Aulatilat hienot. Kuntosali (9krs) hyvä.

 
20.11.2018

Kirjoittanut Traveller_ede

Odotin enemmän

Meillä 5. kerroksen Junior Suite 2 huoneen sisäpihan hotellihuone. Paikoitellen jo vähän kulunut, mm. sähköasennukset aika sekaisin huoneessa; osa valoista toimi, osa ei ja katkaisijat samoin; pikku juttu toki, toimivat lamput ja katkaisimet oppii nopeasti. Kylppäri siisti ja uusittu. Plussaa pussilakanoista ja kuminauhalla kiinnitetystä aluslakanasta. Sänky ja tyynyt ok. Isot ikkunat, joissa tuplalasi, mutta jos tarvitset hiljaisuutta nukahtamiseen, ota meren puolelta huone. Kadun äänet nimittäin kuuluvat läpi, etenkin bussit, rekat ja mopot. Seinänaapurien äänet kuuluvat myös, joten on parasta toivoa, että ovat hiljaisia. Aamiainen ei niin minun makuuni ja loppujen lopuksi perus espanjalainen / kontinentaali aika tyypillinen munakaspisteineen. Parempia muroja ja jugurtteja olisi toivonut. Ruoat olivat myös melko ahtaaseen laitettu ja laskutilaa ei ole. Itse ruokapöydät ok ja näkymä rantabulevardille. Vuokra-auton sai marraskuussa parkkiin ok hotellin parkkipaikalle, toki tiukkaa oli illalla ja ovimies parkeeraa autot peräkkäin tilan optimoimiseksi. Hotellssa pelkkiä eläkeläisiä. Kattoallas ok ja lämmitetään siedettävälle tasolle. Spa ihan kiva suola-altaineen päivineen, mutta aika pieneen tilaan ahdettu. Junior sviitissä käyttö kuuluu hintaan, kuten myös beach tuolit. Vähän risttiriitaiset fiilikset jäi. Ota huone meren puolelta, sillä maisema on järjettömän kaunis, eikä "kaupunkinäkymä" ole mitenkään verrattavissa. Suosittelen ennemmin hinta/laadultaan Sercotel Hotel Christinaa, ellei jääkylmä allas ole kynnyskysymys.