1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Bull Reina Isabel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,4 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,4 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

,

+
ystävällinen henkilöstö
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-06


9 10:stä

Antti,
Turku

+
Hotellin sijainti oli hyvä. Ruoka oli monipuolista.
-
Huone oli liian pieni ensimmäisen lomaviikon, koska meitä oli kolme. Koetimme saada vielä perillä yhtä huonetta lisää. Olisi hyvä laittaa varausten ensisijaiseksi jo hotellissa asuva henkilö. Hän olisi maksanut huoneen itse eikä matkatoimiston maksettua laskua olisi huomioitu.

Vahvistettu asiakas: 2018-03-25


10 10:stä

,

+
Morgens mad og aftens mad, strands proximitet.
-
Rengøring.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-30


10 10:stä

Connie,
Mo i rana

+
Alt!!!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-20


10 10:stä

,

+
Nærheten til strand og by. Frokosten.
-
Spa var bra, men kvaliteten på massasjen var ikke bra!

Vahvistettu asiakas: 2019-03-30


10 10:stä

Robert ,
Rogaland

+
Beliggenhet
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-29


10 10:stä

elin,
kristiansand

+
Beliggenhet, frokost, hyggelig personell.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-01


10 10:stä

Esther,
Kristiansand

+
Spa AVD og hyggelig betjening god frokost
-
Litt slitne rom vann fra dusj renner ut på gulv

Vahvistettu asiakas: 2018-12-01


8 10:stä

Tor-Arne,
Mo i Rana

+
rOLIG OG STILLE
-
Frokostkøøen ikke bra

Vahvistettu asiakas: 2018-03-31


7 10:stä

Arnold,
Stavanger

+
Bra rom. God frokost.
-
Mulighet for litt varme på rommet + mulighet for lunch/småretter på et litt mindre vindfullt sted.

Vahvistettu asiakas: 2018-02-10


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bull Reina Isabel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

1316 arvostelua
Erinomainen
 
710
Erittäin hyvä
 
446
Hyvä
 
112
Ei kovin hyvä
 
29
Huono
 
19

Viimeisimmät 5 arviota

20.3.2019

Kirjoittanut 744suvip Helsinki, Suomi

Hyvällä paikalla

Hotellin valintaan vaikutti sen sijainti sekä se, että hotellissa oli uima-allas. Olemme olleet samassa hotellissa useita kertoja. Hotelli alkaa olemaan hieman ”kulahtanut” ja esimerkiksi aamiaisen ”kiinalaistyyli” ei ole suotavaa. Vaikka halutaan olla tehokkaita ei lautasen vieminen suoraan nenän edestä tunnu mukavalle, hyvä kun ehtii leipänsä pelastamaan. Ala-aulan ”viihdyttäjät” iltasella ovat myös aikansa eläneitä. Vaikka hotellin vieraiden keski-ikä on varsin korkea ei musiikin tarvitsisi olla kun suoraan hautajaisista. Osa tarjoilijoista on myös kovin epäystävällisiä ja stressaantuneita. Kun seuraavan kerran matkaamme Las Palmasiin pitää etsiä uusi hotelli.

 
23.1.2019

Kirjoittanut eevaliisas Espoo, Suomi

Hääpäivän (50 v.) vietossa

Olemme asuneet hotellissa yli 10 kertaa ja kokemukset aina erittäin hyvät yhtä kertaa lukuunottamatta (respan nuori nainen melkein onnistui pilaamaan lomamme). Jos haluaa yhdistää kaupunkiloman ja rantaloman, Reina on ehdottoman hyvä valinta. Sijainti ihan paras. Asuimme 7. Kerroksen kulmasviitissä ja tilaa oli ruhtinaallisesti. Täällä on kehotettu varaamaan huone merinäköalalla, ok jos haluaa maksaa siitä, mutta kannattaa ottaa huomioon, että näille parvekkeille ei osu aurinko kuin myöhään iltapäivällä. Näin talviaikaan aurinkoinen parveke on aika mukava. Eli minä suosittelen kaupunkinäkymää ja ylimpiä kerroksia. Kaksinkertaiset lasit kyllä tehokkaasti vaimentavat liikenteen äänet. Aamiainen loistava ja henkilökunta ammattitaitoista siivoojista lähtien. Kuten otsikosta voi päätellä, olemme yli seitsemänkymppisiä, mutta vielä rakastamme matkustelua ja teemme sitä niin kauan kun vain jaksamme, ehkä joskus tarvitsemme kävelykeppiä tai rollaattoria, mutta mukava tietää, että tässä hotellissa pärjää myös silloin. Enpä voi olla kommentoimatta nimimerkkiä 'mymy', joka närkästyneenä ilmoitti, että keski-ikä on 75 v ja trollattoreita pyörii hotellissa ! Pitää muistaa, että pyörätuoliin voi joutua nuorempikin, jos huonosti käy. Toivottavasti hän joskus täyttää 75 v. , se toinen vaihtoehto on aika paljon huonompi. Pannaan hänen kommenttinsa nuoruuden ? piikkiin .

 
17.1.2019

Kirjoittanut mymy2019

Yliarvostettu, sijainti parasta

Sijainti ihan paras. Lähellä kaikkea. Meren puoleinen huone,ihanat palmut ja meri, aurinko ei paistanut partsille (3krs). Huone äärettömän siisti, puhdas. Kylppäri uudistettu, moderni. Huone vaatii kunnostamista, vanha. Seinät ohuet, kuuluu kaikki äänet. Ikäjakauma 75v; trollaattorit ja kävelykepit apuna asukeilla. Saksalaisten suosima hotelli. Erään herran (76v) kommentti oli, että hotelli on paikka ennen multaa =D Aamiainen ja illalinen perusmättöä "valmiiksi" pureskeltu, eli pilkottu pieniksi. Henkilökunta ystävällistä, jos puhut saksaa. Jos otat puolihoidon, siihen ei kuulu mikään juoma, ei edes vesi. Tuli meille yllätyksenä! Rantatuolit kuuluu hotellin hintaan (ranta-alueella nro 7-8). Rantapyyhe pyydettävä erikseen siivojilta. Spa 9krssa erinomainen. Löytyy suolahuone, suola-allas, sauna, hieronta-allas ja tuolit sekä hierontasänky, suosittelen vaikka vain käymään ilman hotelliyöpymistä! Juoma ja ruokailu a la cartessa suomen hinnoissa. Uima-altaalla (8krs) ahdasta, aurinkotuoleja ei riittänyt kaikille (4-11.1.19). Aulatilat hienot. Kuntosali (9krs) hyvä.

 
20.11.2018

Kirjoittanut Traveller_ede

Odotin enemmän

Meillä 5. kerroksen Junior Suite 2 huoneen sisäpihan hotellihuone. Paikoitellen jo vähän kulunut, mm. sähköasennukset aika sekaisin huoneessa; osa valoista toimi, osa ei ja katkaisijat samoin; pikku juttu toki, toimivat lamput ja katkaisimet oppii nopeasti. Kylppäri siisti ja uusittu. Plussaa pussilakanoista ja kuminauhalla kiinnitetystä aluslakanasta. Sänky ja tyynyt ok. Isot ikkunat, joissa tuplalasi, mutta jos tarvitset hiljaisuutta nukahtamiseen, ota meren puolelta huone. Kadun äänet nimittäin kuuluvat läpi, etenkin bussit, rekat ja mopot. Seinänaapurien äänet kuuluvat myös, joten on parasta toivoa, että ovat hiljaisia. Aamiainen ei niin minun makuuni ja loppujen lopuksi perus espanjalainen / kontinentaali aika tyypillinen munakaspisteineen. Parempia muroja ja jugurtteja olisi toivonut. Ruoat olivat myös melko ahtaaseen laitettu ja laskutilaa ei ole. Itse ruokapöydät ok ja näkymä rantabulevardille. Vuokra-auton sai marraskuussa parkkiin ok hotellin parkkipaikalle, toki tiukkaa oli illalla ja ovimies parkeeraa autot peräkkäin tilan optimoimiseksi. Hotellssa pelkkiä eläkeläisiä. Kattoallas ok ja lämmitetään siedettävälle tasolle. Spa ihan kiva suola-altaineen päivineen, mutta aika pieneen tilaan ahdettu. Junior sviitissä käyttö kuuluu hintaan, kuten myös beach tuolit. Vähän risttiriitaiset fiilikset jäi. Ota huone meren puolelta, sillä maisema on järjettömän kaunis, eikä "kaupunkinäkymä" ole mitenkään verrattavissa. Suosittelen ennemmin hinta/laadultaan Sercotel Hotel Christinaa, ellei jääkylmä allas ole kynnyskysymys.

 
8.11.2018

Kirjoittanut topip902 Helsinki, Suomi

Parasta Las Palmasissa

Las Palmasin parhaita hotelleja aivan rannan tuntumassa. Hotellilla on oma ranta alue ja tuolit. Ylimmässä kerroksessa uima allas sekä spa osasto ja kuntosali hotellin asukkaille. Hotellin yläkerran ravintola on näkymineen ja ruokineen aivan huippua. Ravintolassa kannattaa syödä jos haluaa juhlistaa mitä tahansa eikä lompakollekaan käy liikaa. Muista varata pöytä sillä se on suosittu paikka.