Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita kokolattiamatolla ja tummilla puukalusteilla. Osassa huoneita lisävuodemahdollisuus nojatuolista. Satelliitti-tv, jääkaappi/minibaari ja puhelin. Maksuton kaapelilla toimiva internet, ilmastointi ja tallelokero. 4. kerroksen huoneissa on vino katto, parvekkeella korkeat pöydät ja tuolit.

Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maaterassi tai parveke, joiden koot vaihtelevat. Huoneissa suurella parvekkeella on allasnäkymä. Muissa huoneissa parvekkeelta on rajoitettu merinäköala rakennuksen sivusta tai merinäköala. Huoneissa merelle päin on näkymä Sarandan merenlahdelle päin ja edessä on rantakatu ja palmuja. Saatavilla myös kahden hengen huoneita 2-4 hengelle, jotka ovat merelle päin. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi/2-4 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta huoneesta, joista toisessa on kaksi erillistä sänkyä ja toisessa pieni parivuode. Kokolattiamatto. Satelliitti-tv, jääkaappi/minibaari ja puhelin. Maksuton kaapelilla toimiva internet, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 4 hengelle.

Yhden hengen huone

Huoneita kokolattiamatolla ja tummilla puukalusteilla. Sateliitti-tv, jääkaappi/minibaari ja puhelin. Maksuton kaapelilla toimiva internet, ilmastointi ja tallelokero. 4. kerroksen huoneissa on vino katto. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maaterassi tai parveke, joiden koot vaihtelevat. Huoneissa suurella parvekkeella on allasnäkymä. Muissa huoneissa parvekkeelta on rajoitettu merinäköala rakennuksen sivusta tai merinäköala. Huoneissa merelle päin on näkymä Sarandan merenlahdelle päin ja edessä on rantakatu ja palmuja. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.