1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Elysium

Elysium on viihtyisä hotelli eloisassa Dhermissä. Hotelli sijaitsee vehreässä ympäristössä lähellä rantaa. Nauti merinäköalasta ja hotellin monipuolisista palveluista. Myös huoneet ovat tyyliltään moderneja.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 2-3 hengelle/ 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kahden hengen huone 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Suurempi kahden hengen huone 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Kaunisympäristö, rauhallinen ja kaikkein parasta oli ystävällinen ja avulias henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 65 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allasalue, jossa allasbaari, aurinkotuolit ja -varjot. Erillinen lastenallas. Maksuttomat allaspyyhkeet. Puutarha. À la carte-ravintola, joka tarjoilee välimerellisiä annoksia. Loungebaari, jossa elävää musiikkia. Maksuton rantasetti, jossa on aurinkovarjo ja kaksi aurinkotuolia. Settiä varten näytä hotellin avainkorttia. Maksuton hotellibussi rannalle. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton lentopallo-/koripallokenttä sekä pöytätennis. Leikkipaikka. Maksuton parkkipaikka. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Kesäkuun 12-19 välillä järjestetään Kala-festivaalit Dhermin ranta-alueen ympäristössä. Musiikki ei ole häiritsevää, mutta rannoilla on paljon ihmisiä ja musiikkia soitetaan useammilla paikolla pitkin rantaa, päivästä aamun varhaisille tunneille saakka.