Kepi Rodonit

Matkavinkkejä Albaniaan

Albania on täydellinen matkakohde sinulle, joka haluat kokea jotain aivan uutta, ja samalla nauttia hyvästä säästä ja kauniista rannoista. Täältä löydät vinkkejä mitä kaikkea voit tehdä Albanian lomasi aikana. 

Varaa lomasi Albaniaan

Butrint Albaniassa

Viisi parasta nähtävyyttä

Antiikkiset raunioit, viihtyisä vanha kaupunki, keskiaikaiset linnat ja maaginen luonto ovat esimerkkejä Albanian upeista nähtävyyksistä.

Lue lisää
Ranta Albaniassa

Albanian ihanat rannat

Albanian kauniilla rannikolla on monia ihastuttavia rantoja. Täältä löydät upeita, kultaisia hiekkarantoja ja valkoisia kivirantoja kristallinkirkkaan veden äärellä.

Lue lisää
Albanialaista ruokaa

Albanialainen keittiö

Albaniassa syöt hyvin ja edullisesti! Paikallinen keittiö on saanut vaikutteita niin Kreikasta, Turkista ja Italiasta, ja ruoan kanssa tarjotaan paikallista olutta tai rakia.

Lue lisää
Durres

Jännittäviä kaupunkeja

Albaniassa on useita jännittäviä kaupunkia tutkittavaksi – pääkaupunki Tirana, satamakaupunki Durres ja Vlora, keskiaikainen Kruja ja pohjoisen Shkodra ovat kaikki tutustumisen arvoisia. 

Lue lisää
Saranda

Matkavinkit Sarandaan

Saranda on loistava matkakohde sinulle, joka kaipaat niin aurinkoisia hiekkarantoja kuin ainutlaatuisia seikkailuitakin. Täältä löydät vinkit parhaista rannoista, jännittävistä nähtävyyksistä ja hyvistä ravintoloista.

Lue lisää
Blue eye Albaniassa

10 syytä matkustaa Albaniaan

Etkö vielä tiedä, mihin matkustaa tänä kesänä? Täällä on listattuna 10 syytä matkustaa Albaniaan!

Lue lisää
Löydä oma Albaniasi

Löydä oma Albaniasi

Albania on vielä melko tuntematon maa, joten oikean matkakohteen löytäminen voi olla haastavaa. Tutustu pieneen matkaoppaaseemme ja löydä juuri sinun Albaniasi!

Lue lisää