Apollo Silver Kreeta

Apollo Silver -matkat Kreetalla ovat huolella valittuja lomia yli 55-vuotiaille. Nauti lomasta auringossa ja keskity vain oleelliseen - kaikki muu on huolehdittu puolestasi!

Mitä Apollo Silveriin sisältyy?

 • Kaksi ohjattua treenituntia/päivä
 • Maksuttomia retkiä ja kävelykierroksia
 • Alennuksia tavallisesta retkivalikoimasta

Päivämäärät ja hotellit: 

Matkustuspäivät: 12. ja 19.10.2024.

Apollo Silver-hotellit Kreetalla: 

Stellina Village Resort ja Triton Agii Apostoli.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!


Tietoa Apollo Silveristä

Apollo Silver -matkoilla Kreetalla majoitut huolellisesti valituissa hotelleissa. Matkoihin sisältyy useita erilaisia ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ja retkiä, sekä tietysti paljon omaa aikaa vain rentoutua aurinkotuolissa ja nauttia lomasta. Matkat sopivat sekä yksin että yhdessä matkustaville!


Aktiviteetit ja retket

Matkalla on luvassa monia erilaisia aktiviteetteja, kuten patikointiretkiä, paikallista gastronomiaa ja mahdollisuus tutustua paikalliseen kulttuuriin ja arkeen.


Miten varaan matkan?

Valitse yksi valituista Apollo Silver -hotelleista valittuina ajankohtina (13., 20. tai 27.4.2024) ja lisää Apollo Silver -lisäpalvelu varauksen yhteydessä. Apollo Silver -lisäpalvelu toteutuu, jos vähintään 10 henkilöä on varannut lisäpalvelun kyseisen viikon ajalle.

Retkien ja aktiviteettien esimerkkiohjelma

Alta löydät esimerkin Apollo Silverin viikoittaisesta ohjelmasta Kreetalla.

Nämä retket on suunniteltu erityisesti Apollo Silverin asiakkaille. Huomaa, että ohjelma on alustava ja siihen saattaa tulla muutoksia. Alla olevan ohjelman lisäksi saat myös 10 % alennuksen normaalista retkivalikoimasta.

Maanantai: Tutustu Kreetan perinteisiin korkealla vuoristolla

Maanantaina pääsemme tutustumaan kolmella eri pysäkillä Kreetan kulttuuriin ja perinteisiin. Retki alkaa Apteran näköalapaikalta, joka sijaitsee huimalla paikalla 200 metriä merenpinnan yläpuolella. Mielenkiintoiselta arkeologiselta alueelta on luonnonkauniit näkymät ympäristöön. 

Seuraava pysähdys tehdään Armenissa, kreetalaisessa kylässä, jossa on tarjolla virvokkeita kauniin joen varrella valtavien puiden suojassa. Päivä päättyy Lemon Tree Taverniin, jossa kuulet lisää 900-vuotiaan kirkon historiasta ruokatarjoilun kera. Saaren kuuluisien herkkujen maistelun jälkeen on luvassa hintaan sisältyvä lounas kreikkalaisessa hengessä, jonka jälkeen palataan takaisin hotellille. 

Keskiviikko: Gourmet-päivä, gastronomiaa & viiniä

Tällä opastetulla retkellä pääset tutustumaan idän Venetsiaan, eli Haniaan! Kävelemme pitkin vanhan kaupungin sata vuotta vanhojen talojen reunustamia katuja, kunnes saavumme Hanian venetsialaisessa satamassa sijaitsevalle Taverna Salisille. Täällä nautimme kolmen ruokalajin meze-aterian, joka on suunniteltu jaettavaksi, ja aterian aikana pääset maistelemaan kreetalaisen keittiön parhaita paloja. Herkullisen ruoan kruunaa Hanian alueella tuotettu paikallinen viini. 

Perjantai: Kreetan makuja Anoskelissa

Perjantaina kiipeämme ylös vuorille Anoskelin kylään, joka sijaitsee 250 metriä merenpinnan yläpuolella. Arvostetusta oliiviöljystään tunnetun Anoskelin ystävällinen henkilökunta kertoo öljyn tuotannosta ​​ja prosesseista, jonka jälkeen pääsemme nauttimaan itse oliiviöljystä leivän ja välipalojen kera, sekä useista Anoskelin valmistamista viineista.

Kotimatkalla pysähdymme myös Vouvesille, jossa sijaitsee oliivimuseo sekä maailman vanhin oliivipuu.

Yllä oleva ohjelma on esimerkkiohjelma. Retket ja aktiviteetit vaihtelevat kohteittain ja matkustusajankohdista riippuen.

Silver Training -esimerkkiohjelma

Alla on esimerkkiohjelma Apollo Silver -treeniohelmasta. Huomaa, että ohjelma on alustava ja että tunnit voivat muuttua. Tunnit ovat vain Apollo Silver -asiakkaiden käytössä.

 

 

Maanantai:

Aamu-uinti meressä Pilates
Tiistai: Aamujooga Kiertoharjoittelu
Keskiviikko: Tabata Powerwalk
Torstai: Yin-jooga Aqua
Perjantai: Aamukävely Stretch & Relax
Lauantai - -
Sunnuntai: Jooga Powerwalk

Tietoa Apollo Silver-matkanjohtajasta

Tietoa Apollo Silver -oppaasta

Matkan on aina mukana Apollo Silver -matkanjohtaja. Matkalla pääset oman oppaasi johdolla osallistumaan erilaisille retkille ja aktiviteetteihin, joiden kautta tutustut matkakohteeseesi paremmin mielenkiintoisella tavalla. 


Apollo Silver -hotellit Kreetalla

apollo mondo local
Stellina Village Resort

Stellina Village Resort

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • 150 metriä rannalle
 • Apollo Silver-aktiviteetit alkavat tästä hotellista
 • apollo mondo local
  Triton Agii Apostoli

  Triton Agii Apostoli

 • 150 metriä rannalle
 • Suuri allasalue
 • Aktiviteetit alkavat Stellina Village Resortista, joka on lyhyen kävelymatkan päässä