Makarska

  • Rantoja ja vuoristomaisemaa
  • Paljon ravintoloita

Apollo-palvelu

Apollo-palvelun kohteissa Apollon skandinaaviset oppaat ovat apunasi paikan päällä kohteessa. Oppaat ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri puhelimitse, tekstiviestitse, sovelluksen kautta ja sähköpostitse. Sovelluksesta saat lisäksi käytännön tietoa kohteesta, autonvuokrauksesta, retkistä ja paljon muuta.

Vietä loma Makarskan viihtyisässä satamakaupungissa, joka on Makarskan Rivieran keskus. Makarskassa nautit kauniista rannoista, hyvästä ruoasta ja historiasta kaupungissa, jolla on paljon kerrottavaa.Lisätiedot Makarska

Kuljetukset matkakohteessa

Kuljetus Splitin lentokentältä ensimmäisille hotelleille Makarskassa kestää noin 1 tunti 30 minuuttia, Tucepiin noin 1 tunti 45 minuuttia ja Podgoraan noin 2 tuntia. Kuljetusajat voivat venyä huomattavasti korkeasesongin aikaan, jolloin liikennettä on paljon. Yhdistelmämatkoissa kohteiden vaihto tapahtuu Splitin sataman kautta. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 10°c
helmi 11°c
maalis 14°c
huhti 17°c
touko 21°c
kesä 25°c
heinä 28°c
elo 28°c
syys 24°c
loka 20°c
marras 15°c
joulu 11°c
8,5 10:stä Makarska
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 1052 arvioon

Koe enemmän yhdistelmälomalla! Yhdistä saaristoristeily ja viikko lomakohteessa tai kaksi lomakohdetta. Tutustu yhdistelmälomiin Kroatiassa »

Kaikki alueet Makarskan Riviera

Podgora

Podgora on viihtyisä pieni kylä, joka ottaa avosylin vierailijat vastaan. Podgorassa rentoudut kilometrin pituisella pikkukivirannalla ja nautit hyvästä ruoasta kylän ravintoloissa. Nimi Podgora tarkoittaa kirjaimellisesti "vuoren alla", ja kaupunki sijaitseekin Biokovo-vuoriston kupeessa ja maisemat ovat upeat, joten muista ottaa kamera mukaan.

Baska Voda

Baška Voda sijaitsee meren rannalla, Biokovon vuoriryhmän edustalla Kroatiassa. Viihtyisä lomakohde sopii sinulle, kun etsit rauhallista lomanviettopaikka tinkimättä hyvästä ravintolatarjonnasta, ostosmahdollisuuksista ja rantalomasta. Ilta-auringosta on mukava nauttia kävelemällä pitkin Baška Vodan viihtyisää rantakatua.

Tucepi

Lähde lomalle Tučepiin, viehättävään rannikkokaupunkiin Kroatiassa, joka houkuttelee ihanilla rannoillaan ja rentouttavalla tunnelmallaan. Kaupungista löytyy yksi Makarskan rivieran hienoimmista rannoista kristallinkirkkaan meren äärellä. Rantaelämän lisäksi Tučepista löytyy myös jännittävää historiaa ja monipuolista kulttuuria.