Baska Voda

  • Rauhallinen ilmapiiri
  • Viihtyisä rantakatu

Apollo-palvelu

Apollo-palvelun kohteissa Apollon skandinaaviset oppaat ovat apunasi paikan päällä kohteessa. Oppaat ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri puhelimitse, tekstiviestitse, sovelluksen kautta ja sähköpostitse. Sovelluksesta saat lisäksi käytännön tietoa kohteesta, autonvuokrauksesta, retkistä ja paljon muuta.

Baška Voda sijaitsee meren rannalla, Biokovon vuoriryhmän edustalla Kroatiassa. Viihtyisä lomakohde sopii sinulle, kun etsit rauhallista lomanviettopaikka tinkimättä hyvästä ravintolatarjonnasta, ostosmahdollisuuksista ja rantalomasta. Ilta-auringosta on mukava nauttia kävelemällä pitkin Baška Vodan viihtyisää rantakatua.Lisätiedot Baska Voda

Ravintolat

Useita ravintoloita. Hienoimmat ovat kaupungissa, yksinkertaisemmat rantakadulla. Kaupungin takana, vuorella on muutama todella hyvä ravintola. Keskihinta kahden ruokalajin illalliselle ilman juomia on noin 16 €. Olut maksaa noin 1,5 €-2 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokenttäkuljetus Splitin lentokentältä Baska Vodaan kestää noin 1 h 15 min. Yhidstelmämatkalla Bracilta kuljetus menee Splitin sataman kautta. Huomioithan, että kuljetuksen kesto saattaa olla huomattavasti pidempi korkeasesongin aikaan kun liikenne on vilkkaampaa. Apollomatkojen henkilökunta ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Baska Vodassa on pikkukiviranta ja lähistöllä on myös kallioita. Kaunis, kristallinkirkas meri.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 9°c
helmi 10°c
maalis 13°c
huhti 17°c
touko 21°c
kesä 25°c
heinä 28°c
elo 28°c
syys 24°c
loka 19°c
marras 15°c
joulu 11°c
9,2 10:stä Baska Voda
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 489 arvioon

Koe enemmän yhdistelmälomalla! Yhdistä saaristoristeily ja viikko lomakohteessa tai kaksi lomakohdetta. Tutustu yhdistelmälomiin Kroatiassa »

Kaikki alueet Makarskan Riviera

Makarska

Vietä loma Makarskan viihtyisässä satamakaupungissa, joka on Makarskan Rivieran keskus. Makarskassa nautit kauniista rannoista, hyvästä ruoasta ja historiasta kaupungissa, jolla on paljon kerrottavaa.

Podgora

Podgora on viihtyisä pieni kylä, joka ottaa avosylin vierailijat vastaan. Podgorassa rentoudut kilometrin pituisella pikkukivirannalla ja nautit hyvästä ruoasta kylän ravintoloissa. Nimi Podgora tarkoittaa kirjaimellisesti "vuoren alla", ja kaupunki sijaitseekin Biokovo-vuoriston kupeessa ja maisemat ovat upeat, joten muista ottaa kamera mukaan.

Tucepi

Lähde lomalle Tučepiin, viehättävään rannikkokaupunkiin Kroatiassa, joka houkuttelee ihanilla rannoillaan ja rentouttavalla tunnelmallaan. Kaupungista löytyy yksi Makarskan rivieran hienoimmista rannoista kristallinkirkkaan meren äärellä. Rantaelämän lisäksi Tučepista löytyy myös jännittävää historiaa ja monipuolista kulttuuria.