Villa Anchor

Villa Anchor on raikas huoneistohotelli Baska Vodassa, ja pienessä hotellissa on vain 12 huoneistoa. Hotelli sijaitsee sataman yläpuolella, ja rantapromenadi ja useat pikkukivirannat löytyvät vain pienen kävelymatkan päästä. Vuokraa pyörä ja lähde tutkimaan hotellin ympäristöä omatoimisesti, ja käy tutustumassa esimerkiksi markkinoihin tai nautiskelemassa paikallisista herkuista.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hiljainen, todella siisti, ystävällinen palvelu.
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villa Anchor sijaitsee keskellä Baska Vodaa, ja vain pienen kävelymatkan päässä Nikolina Beachin rannasta, joka on palkittu Sinisen Lipun -ympäristöpalkinnolla. Keskustan pohjoispuolelta löytyvät myös Ikovac Beach sekä Podluka Beach.

Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto avoinna 08.00-11.00. Hotellilta voit vuokrata pyöriä. Liikennöity tie ylitettävä rannalle mentäessä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Hotellit Baska Voda

Dijana

Huoneistohotelli Dijana sijaitsee rauhallisella mutta keskeisellä paikalla Baška Vodassa. Hotellista on kauniit maisemat merelle. Huoneistot ovat moderneja, ja hotellilla on viihtyisä pieni allasalue. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on pikkukiviranta sekä rantakatu ravintoloineen ja baareineen.

Noemia Resort

Hotelli Noemia Resortissa majoitut uusissa kaksioissa, rauhallisessa ympäristössä Baska Vodan reunamilla. Voit viettää lomapäiviä hotellin altaalla, tai ajaa vuokra-autolla kauniille uimapoukamalle tai pikkukivirannalle. Iltaisin kannattaa vierailla Baska Vodan rantakadulla, jossa voit nauttia kauniista auringonlaskusta.

Anna Noemia

Hotelli Anna Noemia sijaitsee erinomaisella paikalla Baska Vodan pyörökivirannan vierellä. Täällä majoitut moderneissa ja hyvin varustelluissa huoneistoissa, kävelyetäisyyden päässä viihtyisältä satamakadulta, jossa on ravintoloita ja baareja. Rannikon varrella on useita pieniä ja viihtyisiä kyliä, mikäli haluat tutustua lisää Kroatiaan.