Anna Noemia

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Anna Noemia sijaitsee erinomaisella paikalla Baska Vodan pyörökivirannan vierellä. Täällä majoitut moderneissa ja hyvin varustelluissa huoneistoissa, kävelyetäisyyden päässä viihtyisältä satamakadulta, jossa on ravintoloita ja baareja. Rannikon varrella on useita pieniä ja viihtyisiä kyliä, mikäli haluat tutustua lisää Kroatiaan.

VIIKON MATKAETU

Hyödynnä -50€/hlö matkaetu lomista tähän kohteeseen. Varaa nyt!

Koskee vain uusia varauksia. Ei koske ryhmämatkoja.

Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksikerroksisia yksiöitä 1-4 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys, ystavällinen palvelu, huoneen varustus
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 15 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Anna Noemia on hiljattain remontoitu hotelli, joka avaa ovensa kesällä 2020. Täällä majoitut aivan Baska Vodan hienon pyörökivirannan vierellä ja pääset helposti pulahtamaan kristallinkirkkaaseen meriveteen.

Hotellin katolla on allas upein näkymin osittain merelle. Altaan vierellä on muutamia aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuttomia allaspyyhkeitä saapumisen yhteydessä. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Vastaanotto avoinna klo 8.00-22.00. Rajoitettu määrä pysäköintipaikkoja hotellilla lisämaksusta. Portaita ja tasoeroja hotellialueella sekä rannalle ja lähiympäristöön kuljettaessa. Isot bussit eivät pääse kkemaan hotellille asti, joten lentokenttäkuljetuksessa vaihdetaan minibussiin Baska Vodaan saavuttaessa, yleensä Noemia Resort tai Horzont hotellilla. Paluukuljetuksessa vaihdetaan vastaavasti minibussista isompaan bussiin.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Päivitämme sivustoamme

Päivitys tehdään tänä iltana puolenyön ja 02:00 välisenä aikana. Päivityksen aikana ei ole mahdollista varata matkoja tai kirjautua Minun Lomani -sivulle.

Hotellit Baska Voda

Dijana

Huoneistohotelli Dijana sijaitsee rauhallisella mutta keskeisellä paikalla Baška Vodassa. Hotellista on kauniit maisemat merelle. Huoneistot ovat moderneja, ja hotellilla on viihtyisä pieni allasalue. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on pikkukiviranta sekä rantakatu ravintoloineen ja baareineen.

Noemia Resort

Hotelli Noemia Resortissa majoitut uusissa kaksioissa, rauhallisessa ympäristössä Baska Vodan reunamilla. Voit viettää lomapäiviä hotellin altaalla, tai ajaa vuokra-autolla kauniille uimapoukamalle tai pikkukivirannalle. Iltaisin kannattaa vierailla Baska Vodan rantakadulla, jossa voit nauttia kauniista auringonlaskusta.

Villa Anchor

Villa Anchor on raikas huoneistohotelli Baska Vodassa, ja pienessä hotellissa on vain 12 huoneistoa. Hotelli sijaitsee sataman yläpuolella, ja rantapromenadi ja useat pikkukivirannat löytyvät vain pienen kävelymatkan päästä. Vuokraa pyörä ja lähde tutkimaan hotellin ympäristöä omatoimisesti, ja käy tutustumassa esimerkiksi markkinoihin tai nautiskelemassa paikallisista herkuista.