Anna Noemia

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Anna Noemia sijaitsee erinomaisella paikalla Baska Vodan pyörökivirannan vierellä. Täällä majoitut moderneissa ja hyvin varustelluissa huoneistoissa, kävelyetäisyyden päässä viihtyisältä satamakadulta, jossa on ravintoloita ja baareja. Rannikon varrella on useita pieniä ja viihtyisiä kyliä, mikäli haluat tutustua lisää Kroatiaan.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksikerroksisia yksiöitä 1-4 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 12 arvioon

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Anna Noemia on hiljattain remontoitu hotelli, joka avaa ovensa kesällä 2020. Täällä majoitut aivan Baska Vodan hienon pyörökivirannan vierellä ja pääset helposti pulahtamaan kristallinkirkkaaseen meriveteen. Hotellin katolla on allas upein näkymin osittain merelle. Altaan vierellä on muutamia aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuttomia allaspyyhkeitä saapumisen yhteydessä. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta (ei hotellin alueella).

Vastaanotto avoinna klo 8.00-22.00.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Hotellilla useita portaita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.