2-kerr. yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä parvekkeella tai tilavalla parvekkeella, molemmista rajoitettu merinäköala. Parvekkeen koko vaihtelee 1,5 neliömetristä noin 4 neliömetriin. Suuri parveke on 4 neliömetriä tai enemmän. Makuuhuone yläkerrassa sekä yhdistetty olohuone/keittiö alakerrassa. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio

Kaksioita maaparvekkeella tai maaparvekkeella, parvekkeella merinäköalla tai parvekkeella merelle päin. Osassa huoneistoja tilava parveke rajoitetulla merinäköalalla. Parvekkeen koko vaihtelee 1,5m2-4m2. Suuret parvekkeet ovat 4m2 tai suurempia.

Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Yksiö

Yksioitä tilavalla parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.