Kaksikerroksinen yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä, joissa makuuhuone yläkerrassa sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö alakerrassa. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Valoisa kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke tai suuri parveke, molemmissa merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.

Kaksio

Valoisasti ja modernisti sisustettuja kaksioita. Makuuhuone, jossa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Koko huoneistossa vaalea laattalattia sekä puisia yksityiskohtia. Minikeittiö, jossa jääkaappi, mikroaaltuuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Valoisa kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Huoneistoissa maatasossa on maaparveke ilman suoraa näköalaa tai maaparveke merelle päin. Osassa huonestoja on parveke, joko suoralla merinäköalalla tai merelle päin. Osassa huoneistoja iso parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.

Yksiö

Vaalein ja modernein sävyin sisustettuja yksiöitä. Vuode on vuodesohva. Minikeittiö, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Valoisa kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Suuri parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.