Noemia Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Hotelli Noemia Resortissa majoitut uusissa kaksioissa, rauhallisessa ympäristössä Baska Vodan reunamilla. Voit viettää lomapäiviä hotellin altaalla, tai ajaa vuokra-autolla kauniille uimapoukamalle tai pikkukivirannalle. Iltaisin kannattaa vierailla Baska Vodan rantakadulla, jossa voit nauttia kauniista auringonlaskusta.

VIIKON MATKAETU

Hyödynnä -50€/hlö matkaetu lomista tähän kohteeseen. Varaa nyt!

Koskee vain uusia varauksia. Ei koske ryhmämatkoja.

Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Uusi ja moderni. Kaikki tarvittavat laitteet ja tarpeeksi astioita. Rauhallinen sijainti (asunto...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 9 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Noemia Resort koostuu kolmesta pienemmästä rakennuksesta, ja sijaitsee rauhallisella paikalla Baska Vodan reunamilla.

Allasalueella on erillinen osio lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari. Mikäli haluat uida kirkasvetisessä meressä, löytyy Baska Vodan hieno pyörökiviranta kävelymatkan päästä. Allas/rantapyyhkeet valmiina huoneistoissa.

Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Pelihuone, jossa pöytätennistä, pöytäjalkapalloa ja playstation-nurkkaus. Pysäköinti ja sähköautojen latauspaikka lisämaksusta. Supermarket lähellä hotellia. Bussipysäkille noin 700 metriä. Baska Vodan keskustaan 500 metriä ja rannalle 300 metriä.

Hotellin lähellä on jalkapallokenttä, josta kuuluvat äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Hotellit Baska Voda

Dijana

Huoneistohotelli Dijana sijaitsee rauhallisella mutta keskeisellä paikalla Baška Vodassa. Hotellista on kauniit maisemat merelle. Huoneistot ovat moderneja, ja hotellilla on viihtyisä pieni allasalue. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on pikkukiviranta sekä rantakatu ravintoloineen ja baareineen.

Anna Noemia

Hotelli Anna Noemia sijaitsee erinomaisella paikalla Baska Vodan pyörökivirannan vierellä. Täällä majoitut moderneissa ja hyvin varustelluissa huoneistoissa, kävelyetäisyyden päässä viihtyisältä satamakadulta, jossa on ravintoloita ja baareja. Rannikon varrella on useita pieniä ja viihtyisiä kyliä, mikäli haluat tutustua lisää Kroatiaan.

Villa Anchor

Villa Anchor on raikas huoneistohotelli Baska Vodassa, ja pienessä hotellissa on vain 12 huoneistoa. Hotelli sijaitsee sataman yläpuolella, ja rantapromenadi ja useat pikkukivirannat löytyvät vain pienen kävelymatkan päästä. Vuokraa pyörä ja lähde tutkimaan hotellin ympäristöä omatoimisesti, ja käy tutustumassa esimerkiksi markkinoihin tai nautiskelemassa paikallisista herkuista.