Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai maaterassi. Huoneistot, joissa on parveke, on joko merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Huoneistoissa, joissa on maaparveke, on allasnäkymä. Osassa huoneistoja parvekkeen kaide on normaalia korkeampi, ja häiritsee näkymää istuttaessa. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Osassa yksiöitä olohuoneessa on vinokatto, huonekorkeus on matala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kaksio vanhemmassa osassa

Raikkaita kaksioita hotellin vanhemmassa osassa. Erillinen makuuhuone jossa kapeampi parivuode. Yhdistetty olohuone ja pieni keittiö. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Osassa kaksioita olohuoneessa on vinokatto ja huonekorkeus on matala. Kaikissa huoneistoissa on keittokomero, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Hiustenkuivain. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Vaihtelevan kokoinen parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai maaterassi. Huoneistot, joissa on parveke, on joko merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Huoneistoissa, joissa on maaparveke, on allasnäkymä. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Osassa yksiöitä olohuoneessa on vinokatto, huonekorkeus on matala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 19-22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö vanhemmassa osassa

Yksiöitä, jotka sijaitsevat hotellin vanhemmassa osassa. Huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja pieni keittiö. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Osassa yksiöitä olohuoneessa on vinokatto, huonekorkeus on matala. Kaikissa huoneistoissa on keittokomero, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Hiustenkuivain. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 19-22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.