Brac kohdetiedot

Valuutta:

Kroatian kuna (HRK). Tarkista ajantasainen vaihtokurssi pankista tai valuutanvaihtotoimistosta.

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman ruokajuomia maksaa noin 21 €, olut noin 1,5 €.

Lentokenttäkuljetus:

Lentokentältä noin 45 minuutin matka Splitin satamaan, josta jatketaan Supetariin kantosiipialuksella (noin 20 minuuttia) tai lautalla (noin tunti). Supetarin satamasta bussilla n. 10 minuuttia hotelleille Supetarissa ja 45 minuuttia hotelleille Bolissa ja Milnassa.

Saat laivan aikataulun oppaalta perillä kohteessa. Kuljetukset lentokentältä Bracille ostetaan lisäpalveluna matkavarauksen yhteydessä. Suosittelemme varaamaan kuljetukset, jolloin hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetuksen lisäksi myös edestakaiset laivamatkat Split–Supetar, eikä laivalippuja tarvitse järjestää itse.

Varaudu odottamaan laivan lähtöä Splitin satamassa. Matkalaukut on mahdollista jättää säilytykseen satamaan. Odotusaika vaihtelee 20 minuutin ja 3-4 tunnin välillä. Makarskan yhdistelmämatkoilla Bracille siirrytään Splitin sataman kautta. Varaa kevyempää vaatetta ja juotavaa saarikuljetuksiin. Huomioi, että matkatavaroista on huolehdittava itse. Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Paras ranta, Zlatni Rat, on Bolissa sijaitseva pyöreäkivinen ranta. Ympäri rannikkoa on useita viehättäviä uimarantoja, esimerkiksi Borak ja Potocine, jotka houkuttelevat paikallisia purjelautailijoita, sukeltajia ja pienveneilijöitä.

Iltaelämä:

Bolissa huvielämä keskittyy baareihin. Hotelli Elaphusassa on disko. Supetarissa on baareja ja disko.

Julkinen liikenne:

Bolin keskustan ja tunnetun Zlatni Rat -rannan välillä liikennöi lomakaudella minijuna. Myös paikallisbussit ja taksit lähtevät samasta paikasta.

Aktiviteetit:

Tennistä ja purjelautailua.

Hyvä tietää:

Uloskirjautuminen kaikissa Kroatian hotelleissamme on klo 10.00.