Villa Dzamonja

  • Kauniissa ympäristössä
  • Kaupunki ja ranta lähellä
  • Maksuton wifi

Villa Dzamonja on perheomisteinen huoneistohotelli Bolissa, jossa asut oliivipuiden ja pinjojen katveessa ja meri on aivan oven ulkopuolella. Huoneistot ovat siistejä. Hotelli koostuu kahdesta osasta, joista vanhemman osan huoneita on päivitetty. Ateriat eivät sisälly hintaan, mutta aamiaisen voit tilata lisämaksusta. Bolin ravintolat, pienet putiikit ja iltariennot ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Kolmen minuutin kävelymatkan päässä Bolin torilta ja kymmenen minuutin päässä Zlatni Rat Beachin kävelykadulta.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Yksiöitä vanhemmassa osassa 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 1-4 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita vanhemmassa osassa 1-4 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Merinäköala
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 79 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villa Dzamonja on hyvä, perheen omistama huoneistohotelli kauniissa ympäristössä oliivi- ja pinjapuiden siimeksessä; meri on suoraan hotellin ulkopuolella. Tämä on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat tunnelmaa enemmän kuin monia palveluita. Hotellin mukava ravintola on avoinna aamiaisen aikaan. Päivällä ravintolasta voi ostaa raikkaita salaatteja ja pizzaa sekä hyviä kala- ja liha-annoksia. Villa Dzamonja on lähellä sekä Zlatni Ratin rantaa että Bolin keskustaa, jossa on ravintoloita ja kauppoja.

Vanhemman osan huoneita on remontoitu ja huoneet uudistettu. Lämmitetty uima-allas ja maksuttomia aurinkotuoleja- ja varjoja.

Maksuton wifi hotellin alueella. Maksuton tallelokero vastaanotossa.

Vastaanotto on avoinna aamusta myöhään illalla. Suoraan hotellin ulkopuolella on kävelykatu, joka vie keskustaan ja rantaan. Noin 50 metriä uimarantaan ja noin 1,5 kilometriä Zlatni Ratiin. Paikallisliikennettä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiainen.
  • Puolihoito.

Hyvä tietää

Portaita ja korkeuseroja. Hotellissa on hissi, mutta osaan hotellia kuljetaan vain portaita pitkin.

Hotellit Brac

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach sijaitsee aivan samannimisen rannan vieressä. Hotelli sijaitsee kauniilla alueella mäntyjen katveessa, ja Zlatni Ratin kaunis ranta on yksi Kroatian suosituimmista ja valokuvatuimmista rannoista.

Bluesun Elaphusa

Hotelli Bluesun Elaphusa on mukava perhehotelli suositulla Bolin alueella Bracin saarella. Isolla allasalueella viihtyy koko perhe, ja allasbaarista voi tilata virvokkeita. Kannattaa piipahtaa myös spa-osastolla, jossa on tarjolla hemmotteluhoitoja ja hierontaa rentouttavassa ympäristössä.

Bluesun Borak

Bluesun Borak on raikas hotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla mäntypuiden keskellä. Oksien välistä avautuu näkymä merelle. Hotelli sijaitsee Kroatian kuvatuimman rannan, Zlatni Ratin, ja Bolin kylän välissä. Hotellin ja pikkukivirannan välissä on pieni rantakatu, ja täällä voit viettää lomapäiviä niin altaalla kuin rannallakin.