Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Suurempi superior-huone

Suurempia superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Sviitit koostuvat makuuhuoneosiosta ja olohuoneosiosta. Sviiteissä on joko avoin pohjaratkaisu tai huurrelasiovi huoneiden välissä. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.