Alykanas Beach Grand by Zante Plaza

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa remontoituun Alykanas Beach Grand by Zante Plazaan, joka sijaitsee Alykanasin pitkällä rannalla. Täällä voit lomailla rentoutuen altaalla tai uimalla rannan kristallin kirkkaassa vedessä. Pääset nauttimaan All Inclusivesta hotellin buffetravintolassa ja majoitut lähellä Alykanasin kylää.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-4 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1034 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alykanas Beach Grand by Zante Plaza sijaitsee aivan rannalla ja koostuu kolmesta kolmikerroksisesta rakennuksesta.

Hotellilla on allas ja erillinen lastenallas, sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Maksuton pyyhepalvelu. Rannalla aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta. Vesiurheilua ja purjelautailua lisämaksusta.

Buffetravintola Amirandesissa on näkymä rannalle ja se tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. Tarjolla on kansainvälisiä ja paikallisia ruokia, ja joskus myös grilli-iltoja ja muita teemailtoja. Ravintolasta saa myös välipaloja nälän yllättäessä aterioiden välillä. Altaan vieressä on baari, josta voit tilata kahvia ja teetä, sekä virkistäviä juomia.

Leikkipaikka. Maksuton wifi koko hotellialueella. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton pysäköinti. Minimarket. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Noin 2 kilometriä Alykanasin keskustaan, joka on suosittu perheiden ja parien keskuudessa. Alykanas on pieni ja rauhallinen lomakohde, jossa on useita kauppoja, ravintoloita, perinteisiä tavernoja sekä muutama baari. Lähellä olevat kylät ja maaseutu sopivat hyvin kävelyyn ja pyöräilyyn.

Á la carte -ravintola ja snackbaari aivan rannalla! Menu on paikallisien makujen innoittama, Baarissa ja ravintolassa on valikoima paikallisia alkoholijuomia sekä Zakynthoksella tuotettuja tuotteita ja välipaloja.

Ateriat

All Inclusive.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.