Niriides

Tunnelmallinen hotelli Niriides koostuu useammista pienistä rakennuksista, jotka on rakennettu rinteeseen. Hotellilla on ihana luonnon varjostama terassi, jonka vierellä olevasta snackbaarista voit tilata kevyitä aterioita ja nauttia kreikkalaisesta vieraanvaraisuudesta ja kauniistä näkymistä kohti merta.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Maisema parvekkeelta ja terassilta. Olisin voinut viettää koko lomani hotellin terassilla. Oli ni...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 102 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 3,4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Niriides koostuu viidestä rakennuksesta, jotka on rakennettu rinteelle merinäkymien äärelle. Nauti snackbaarin kevyitä aterioita ja raikkaita juomia puutarhan terassilla. Hintaan sisältyvä aamiaispöytä koostuu paikallisista ja kotitekoisista tuotteista.

Hotellilla ei ole allasta, mutta tien toisella puolella on Nimborion pikkukiviranta. Tie ylitettävä rannalle kuljettaessa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto on avoinna varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, noin klo 8.00-23.00. Maksuton pysäköinti. Noin 3,4 kilometriä Symin satamaan. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella. Paikallisliikennettä, joka voi olla paikoitellen ruuhkaisaa.

Paikallinen yhteistyökumppanimme auttaa sinua pääsemään hotellille saavuttuasi Symin satamaan.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hotellit Symi

Kaminos Boutique

Tervetuloa tunnelmalliseen Kaminos Boutiqueen Symille! Täällä majoitut mukavissa huoneistoissa, joissa on kaikki tarvittava omatoimiseen lomailuun. Ranta sijaitsee vain kävelyetäisyyden päässä ja allaspäivistä voi nauttia naapurihotellilla.

Iapetos Village

Tervetuloa hotelliin Iapetos Village! Täällä henkilökunta pitää huolta vieraista ja tunnelma on ihanan rento. Hotelli on rakennettu perinteiseen tyyliin ja rakennus levittäytyy altaan ympäri. Illan tullen voit nautiskella lasista viiniä allasbaarissa ennen illallista keskustan viihtyisissä tavernoissa.

Nireus

Hotelli Nireusissa majoitut aivan Symin kaupungin satamakadun vierellä, missä pastellisävyiset talot kipuavat pitkin vuorenrinteitä. Kävelyetäisyys rannalle, paikallisiin tavernoihin ja ostoksille. Lisämukavuutta lomaasi saat valitsemalla huoneen merinäköalalla.