Vlychada

  • Pittoreski satama viihtyisillä tavernoilla
  • Rento ilmapiiri
  • Kodikas kalastajakylä

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Vlychada on pieni ja rauhallinen kalastajakylä Santorinin eteläosassa. Täällä sinua odottaa pittoreski satama viihtyisillä tavernoilla, jotka tarjoilevat paikallisia annoksia. Tunnelma on täydellinen rentoutumiseen ja rauhalliseen lomaan.

Suositut hotellit, Vlychada


Lisätiedot Vlychada

Ravintolat

Kahden ruokalajin päivällinen ilman ruokajuomia maksaa noin 21 €/henkilö.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokenttäkuljetus Santorinin lentokentältä Vlychadan hotelliin kestää noin 30-40 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Santorini on saari, jossa on paljon pieniä ja kapeita kuvia. Joissain tapauksissa lentokenttäkuljetus ei pääse hotellille asti, vaan pysähtyy noin 50-500 metrin päähän. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Rannat

Musta laavakiviranta.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 16°c
helmi 16°c
maalis 16°c
huhti 18°c
touko 21°c
kesä 24°c
heinä 26°c
elo 27°c
syys 25°c
loka 23°c
marras 20°c
joulu 17°c
7,8 10:stä Vlychada
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 59 arvioon

Kaikki alueet Santorini

Caldera

Santorinin pääkaupunki Fira sijaitsee kalderan harjalla kuin kotkanpesä. Pienet valkoiset talot kohoavat vieri vieressä vuoren rinteillä tasaista kaavaa noudattaen. Firostefanin ja Imeroviglin kylät sijaitsevat vuoren harjalla lähellä Firaa, ja niistä on uskomattoman kauniit maisemat kalderan yli. Molempien kylien kapeilla kujilla on muutama taverna ja ruokakauppa.

Kamari

Santorinin itäpuolella sijaitsee Kamarin alue, joka on suosittu matkailijoiden parissa. Kamarissa on pitkä, pyöreäkivinen musta laavaranta. Täällä voit nauttia Kreikan merituulesta rannalla sijaitsevassa hotellissa, ja kokea Santorini laajemmin eri retkien avulla.

Perivolos/Perissa

Perivolos ja Perissa tarjoavat mukavaa lomaa luonnonkauniissa ympäristössä. Alueen parhaita paikkoja ovat eläväinen rantakatu sekä mustakivinen laavaranta. Viihtyisissä ravintoloissa vietät iltaa hyvän ruoan ja seuran merkeissä.