Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla ja jacuzzi parvekkeella. Parivuode. Jääkaappi. Nespresso-kahvikone. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi. Vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi. Nespresso-kahvikone. Jos majoittuvia on vain kaksi, saattaa huone olla pienempi kuin 17 neliötä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 17 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2/1-3 hengelle.

Superior -huone

Superior-huoneita parvekkeella. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.