Kokemuksia Sunrise (Rodos) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,5 10:stä Perustuu 90 arvioon
Kokonaisuus
 
7,5 / 10
Puhtaus
 
6,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,1 / 10
Palvelu
 
7,8 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Ensin saatiin hotellin huonoin huone,jonka mahtava Manolis vaihtoi seuraav.pvänä,saatiin patio,joka oli ihan yes...
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-12


3 10:stä

+
Hotellissa ruoka, huoneessa ehkä koko.
-
Markkinoidaan deluxe huoneita merinäköalalla lisähintaan. Saamamme huone oli maan tasolla jyrkkä maavalli edessä. Meri näkyi vasemmalla pitkällä, kun seisoi. Merinäköala oli siis osittainen. Huoneessa ei ollut myöskään esitteessä mainittua kahvin/teenkeitintä. Huoneessa ei ollut mitään deluxea!

Vahvistettu asiakas: 2022-10-05


8 10:stä

+
Uima-altaiden ja oleskelualueiden moninaisuus ja määrä. Rauhallisuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-29


9 10:stä

+
Ystävällinen vastaanotto, hotellin ranta oli rauhallinen ja upea. Huoneesta merinäkymät.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-29


10 10:stä

+
meren läheisyys
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-11


6 10:stä

+
Parasta oli merenläheisyys huoneistossa, baarimikon palvelualttius ja ystävällisyys uudella puolella.
-
Huonevaraukset eivät toteutuneet, hotellista vai matkanjärjestäjästä kiinni?

Vahvistettu asiakas: 2022-08-10


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-31


9 10:stä

+
Allas-alue hieno, meri vieressä. Karun kaunis vuoristo toisella puolella. Huoneisto siisti ja näköala sieltä kaunein mahdollinen.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-20


8 10:stä

+
Altaat hotellin molemmin puolin. Toisessa oli rauhallisempaa
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-29


9 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-08


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sunrise (Rodos) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

67% matkustajista suositttelee

508 arvostelua
Erinomainen
 
155
Erittäin hyvä
 
154
Hyvä
 
99
Ei kovin hyvä
 
44
Huono
 
56

Viimeisimmät 5 arviota

9.8.2022

Kirjoittanut katri k Kaarina, Suomi

Kiva ja vähän kulunut

Ystävällinen henkilökunta, upea ranta, kiva allasalue ja hyvää ruokaa. Hotelli itsessään aika kulunut ja epäsiisti, käytävillä mm. tahroja ja roskia, huoneessa hiekkaa siivouksenkin jälkeen. Mukava vaihtoehto kuitenkin, jos on valmis tinkimään siisteydestä. Ihana henkilökunta!

 
7.7.2019

Kirjoittanut Kimmokimble

Surkea keskinkertainen hotelli

Henkilökunta ei palvelualtista, huono kielitaito, siivous surkeaa huoneissa. Ruoka ja juomat loppuvat usein kesken kun hotellissa paljon asiakkaita. Ruoka yksipuolista. Ravintolassa vain mehuja, kivennäisvettä ja olutta ei limonadeja. Aurinkotuolit likaisia ja aina varattuna pyyhkeillä aamusta asti. Likaiset kuluneet huoneet. All Inclusive tässä hotellissa pelkkä vitsi, snacksina vain pitsaa joka sekin aina loppu kun paljon hakijoita ja vain 1 kokki tekemässä ulkouunissa. Plussaa että ranta ihan hotellin vieressä ja hotellin oma ranta.

 
3.9.2017

Kirjoittanut S ja J H

The worst hotel ever. Substandard food quality. Avoid!

Huone hotellissa ei vastannut yhtään kuvia tai kuvauksia. Huone oli pienenmpi kuin 13 m^2 + pieni ja hyvin ahdas vessa. Huone oli ylipäänsä hyvin kulahtanut, kolhuinen ja laastarilla (kirjaimellisesti mm. palovaroitin) paikattu. Parvekekin oli pieni ja sen täytti ilmastointi/ilmalämpöpumppukone. Sisällä oleva ilmalämpöpumppu piti järkyttävää meteliä eikä sitä oltu puhdistettu vuosiin, jesseteippikorjauksetkin repsottivat jo pahasti. Talon keskusilmastointi ei toiminut ollenkaan, jotain ilmaa se vähän puhalsi kovaäänisesti. Huoneen korttiavain ei toiminut, respan pojat pitivät suuren teatteriesityksen korttilukijan kanssa, avasivat lukijan ja puhaltelivat puhtaaksi ja lupasivat huoltomiehen korjaavan sen "huomenna". Korjausmiestä ei tietenkään näkynyt koskaan, käytimme siivoojan tms. avainta koko viikon, korttilukija tuskin on vuosiin toiminutkaan kaikesta päätellen, esim sähköt toimivat huoneessa ilman, että kortti oli huoneen kortinlukijassa, mikä yleensä vaaditaan sähköjen saamiseksi. Hotellin ruoka oli ala-arvoista. Etenkin liharuoat olivat täysin syömiskelvottomia, juoma-automaatista tuli muurahaisia, pahimmillaan parikymmentä muurahaista lasilliseen limpparia. Useat muutkin ruoat maistuivat pilaantuneelle ja haisivat pahalle. Ruokalan sisällä ja sen lähistöllä haisi (tuulen suunnasta riippuen) järkyttävän pahalle: viemärille ja mädäntyneelle ruoalle. Henkilökunta oli greipinniellyttä ja hyödytöntä. Huoneessa ei ollut käsisaippuaa lainkaan, kaksi pientä pulloa (25ml) suihkusaippuaa, joiden olisi pitänyt riittää koko viikoksi. Respasta emme saaneet pyytämällä lisää saippuaa. Soitimme aurinkomatkojen oppaallekin, joka otti yhteyttä hotelliin ja saippuaa luvattiin tuoda, mutta seuraavana päivänäkään ei näkynyt. Juoksimme siivoojan perässä ja saimme siivoojalta kärrystä 2 pulloa suihkusaippuaa loppuajaksi. Hotellin ulkoalueella soitettiin musiikkia koko päivä joka päivä hyvin voimakkaalla äänenvoimakkuudella, eikä sitä hotellin alueella päässyt pakoon. Reissu oli jo kymmenes Kreikan matkamme, viides Rodokselle, joten luulimme tietävämme mitä odottaa, mutta tämä hotelli ja reissu alitti kaikki odotuksemme ja syvältä.

 
22.1.2023

Kirjoittanut Thorner Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

Small and very friendly

Stayed here in April 2022 on a very last minute booking and couldn’t fault anything. Excellent staff on reception,restaurant and the bar. Very pleasantly surprised with the all inclusive food choices. Bed and room very comfortable. Beach is clean with plenty of sun beds which cost 10 euros but you are given an 8euro voucher to get a cocktail at the beach bar so a total bargain. Overall a lovely small hotel and would most definitely stay again.

 
23.10.2022

Kirjoittanut Dolliedoll31

Terrible! Avoid

I went here with family so not come here if u have children they treat u terrible and ain’t interested we paid for a nice apartment and put us in the cheapest dirtiest everything was broken from shower air conditioning beds cupboards dirty horrible bedding beds not made.. Food well stone cold and full of flys and ants 🐜.. staff RUDE.. beer tastes like bubble bath and u have to pay for spirits or decent drinks.. was no play area run down promised entertainment nothing was shocking. Will never return it was that bad that we’ve booked another holiday already when we was here it was so stressful my daughter caught a nasty bug but not surprised with the hygiene of the place. The beach however on the doorstep was Beautiful 🤩 thankgod for that otherwise would of been awful 7 days and Pefki was ok for few drinks but same thing everyday..