Kokemuksia Sunrise (Rodos) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,6 10:stä Perustuu 100 arvioon
Kokonaisuus
 
6,6 / 10
Puhtaus
 
5,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,0 / 10
Palvelu
 
7,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-02


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-08


3 10:stä

+
Sijainti lähellä rantaa, rauhallinen paikka.
-
Kulahtaneet huoneeet (1107, 1101) kaipaavat remonttia, joka paikassa viisi pieniä muurahaisia. Ja todellakaan ei ole asiakkaan tehtävä soitella pyyhkeiden ja saippuan perään. WiFi toimi huoneessa, mutta ei muualla.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-19


4 10:stä

+
Vastaanoton henkilökunta erittäin avuliasta ja ystävällistä.
-
Ravintolan lastauslaiturin puolella armoton viemärin löyhkä, ei hellittänyt koko viikolla eikä varsinaisesti lisää ruokahalua.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-19


8 10:stä

+
Sijainti meren rannalla, todella hyvä ilmastointi.
-
Aurinkotuoleja allasalueella oli liian vähän hotellin asiakasmäärään nähden, ja ne varattiin vastoin ohjeita pyyhkeillä jo ennen aamiaista, joten useana päivänä jäimme ilman aurinkotuoleja. Buffetissa kahvikupit loppuivat usein kesken ja lasit ja kahvikupit olivat jääneet pesussa likaisiksi.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-18


7 10:stä

+
Allasalueet/ranta
-
Uusilla kalusteilla ja paremmalla siivouksella saisi paljon aikaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-07


8 10:stä

+
Rauhallinen ja viihtyisä hotelli, hyvällä sijainnilla.
-
Siivous tehokkaammaksi. Huoneiden kuvat ja kuvaukset selkeämmäksi sivuillenne, koska nyt saatiin hyvä huone googlen avulla. Kukaan ei halua tuonne hotelliin vanhaan osaan hotellia.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-31


9 10:stä

+
Rauhallisuus, onneksi ei ollut jatkuvaa jumputusta
-
Enemmän erilaisia kalaruokia

Vahvistettu asiakas: 2023-05-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sunrise (Rodos) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

67% matkustajista suositttelee

567 arvostelua
Erinomainen
 
190
Erittäin hyvä
 
163
Hyvä
 
106
Ei kovin hyvä
 
46
Huono
 
64

Viimeisimmät 5 arviota

9.8.2022

Kirjoittanut katri k Kaarina, Suomi

Kiva ja vähän kulunut

Ystävällinen henkilökunta, upea ranta, kiva allasalue ja hyvää ruokaa. Hotelli itsessään aika kulunut ja epäsiisti, käytävillä mm. tahroja ja roskia, huoneessa hiekkaa siivouksenkin jälkeen. Mukava vaihtoehto kuitenkin, jos on valmis tinkimään siisteydestä. Ihana henkilökunta!

 
7.7.2019

Kirjoittanut Kimmokimble

Surkea keskinkertainen hotelli

Henkilökunta ei palvelualtista, huono kielitaito, siivous surkeaa huoneissa. Ruoka ja juomat loppuvat usein kesken kun hotellissa paljon asiakkaita. Ruoka yksipuolista. Ravintolassa vain mehuja, kivennäisvettä ja olutta ei limonadeja. Aurinkotuolit likaisia ja aina varattuna pyyhkeillä aamusta asti. Likaiset kuluneet huoneet. All Inclusive tässä hotellissa pelkkä vitsi, snacksina vain pitsaa joka sekin aina loppu kun paljon hakijoita ja vain 1 kokki tekemässä ulkouunissa. Plussaa että ranta ihan hotellin vieressä ja hotellin oma ranta.

 
3.9.2017

Kirjoittanut S ja J H

The worst hotel ever. Substandard food quality. Avoid!

Huone hotellissa ei vastannut yhtään kuvia tai kuvauksia. Huone oli pienenmpi kuin 13 m^2 + pieni ja hyvin ahdas vessa. Huone oli ylipäänsä hyvin kulahtanut, kolhuinen ja laastarilla (kirjaimellisesti mm. palovaroitin) paikattu. Parvekekin oli pieni ja sen täytti ilmastointi/ilmalämpöpumppukone. Sisällä oleva ilmalämpöpumppu piti järkyttävää meteliä eikä sitä oltu puhdistettu vuosiin, jesseteippikorjauksetkin repsottivat jo pahasti. Talon keskusilmastointi ei toiminut ollenkaan, jotain ilmaa se vähän puhalsi kovaäänisesti. Huoneen korttiavain ei toiminut, respan pojat pitivät suuren teatteriesityksen korttilukijan kanssa, avasivat lukijan ja puhaltelivat puhtaaksi ja lupasivat huoltomiehen korjaavan sen "huomenna". Korjausmiestä ei tietenkään näkynyt koskaan, käytimme siivoojan tms. avainta koko viikon, korttilukija tuskin on vuosiin toiminutkaan kaikesta päätellen, esim sähköt toimivat huoneessa ilman, että kortti oli huoneen kortinlukijassa, mikä yleensä vaaditaan sähköjen saamiseksi. Hotellin ruoka oli ala-arvoista. Etenkin liharuoat olivat täysin syömiskelvottomia, juoma-automaatista tuli muurahaisia, pahimmillaan parikymmentä muurahaista lasilliseen limpparia. Useat muutkin ruoat maistuivat pilaantuneelle ja haisivat pahalle. Ruokalan sisällä ja sen lähistöllä haisi (tuulen suunnasta riippuen) järkyttävän pahalle: viemärille ja mädäntyneelle ruoalle. Henkilökunta oli greipinniellyttä ja hyödytöntä. Huoneessa ei ollut käsisaippuaa lainkaan, kaksi pientä pulloa (25ml) suihkusaippuaa, joiden olisi pitänyt riittää koko viikoksi. Respasta emme saaneet pyytämällä lisää saippuaa. Soitimme aurinkomatkojen oppaallekin, joka otti yhteyttä hotelliin ja saippuaa luvattiin tuoda, mutta seuraavana päivänäkään ei näkynyt. Juoksimme siivoojan perässä ja saimme siivoojalta kärrystä 2 pulloa suihkusaippuaa loppuajaksi. Hotellin ulkoalueella soitettiin musiikkia koko päivä joka päivä hyvin voimakkaalla äänenvoimakkuudella, eikä sitä hotellin alueella päässyt pakoon. Reissu oli jo kymmenes Kreikan matkamme, viides Rodokselle, joten luulimme tietävämme mitä odottaa, mutta tämä hotelli ja reissu alitti kaikki odotuksemme ja syvältä.

 
7.6.2024

Kirjoittanut Mari N

wunderschöner Urlaub auf jeden Fall zu empfehlen

ich bin eine Woche hier und hatte ein Doppelzimmer im 4. Stock..die Aussicht war mega schön. Das Personal war super ..vor allem Xristos und Panos von der Beachbar. Die Bucht ist wunderschön und super klares Wasser. Ein Trip nach Lindos muss unbedingt gemacht werden. Von hier sind das mit Auto/Bus nur 10 Minuten und sehr günstig, dort hinzukommen. Das Essen hier ist super lecker und viele Auswahlmöglichkeiten. Jeden Tag wird alles gereinigt, auch der Strand. Hier in der Nähe (20 Minuten zu Fuß) gibt es auch ein Wassersportcenter, wo man Jetski , Parasailing etc. Machen kann. Insgesamt ein mega schöner Urlaub, ich werde auf jeden Fall wiederkommen

 
7.6.2024

Kirjoittanut Nikola S

Ein erhohlsamer Urlaub!

Panormitis und Kristos sind die bessten Barmans und Coctailmeister auf der ganzen Welt! Essen war sehr lecker und insgesamt das Hotel würde ich jedem empfehlen. Der Strand ist super und die Leute sehr freundlich, einfach sehr Stressfrei!