Kokemuksia Sunrise (Rodos) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,7 10:stä Perustuu 92 arvioon
Kokonaisuus
 
6,7 / 10
Puhtaus
 
5,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,8 / 10
Huone/huoneisto
 
6,8 / 10
Palvelu
 
6,9 / 10

Viimeisimmät arviot


3 10:stä

+
Sijainti lähellä rantaa, rauhallinen paikka.
-
Kulahtaneet huoneeet (1107, 1101) kaipaavat remonttia, joka paikassa viisi pieniä muurahaisia. Ja todellakaan ei ole asiakkaan tehtävä soitella pyyhkeiden ja saippuan perään. WiFi toimi huoneessa, mutta ei muualla.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-19


4 10:stä

+
Vastaanoton henkilökunta erittäin avuliasta ja ystävällistä.
-
Ravintolan lastauslaiturin puolella armoton viemärin löyhkä, ei hellittänyt koko viikolla eikä varsinaisesti lisää ruokahalua.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-19


8 10:stä

+
Sijainti meren rannalla, todella hyvä ilmastointi.
-
Aurinkotuoleja allasalueella oli liian vähän hotellin asiakasmäärään nähden, ja ne varattiin vastoin ohjeita pyyhkeillä jo ennen aamiaista, joten useana päivänä jäimme ilman aurinkotuoleja. Buffetissa kahvikupit loppuivat usein kesken ja lasit ja kahvikupit olivat jääneet pesussa likaisiksi.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-18


7 10:stä

+
Allasalueet/ranta
-
Uusilla kalusteilla ja paremmalla siivouksella saisi paljon aikaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-07


8 10:stä

+
Rauhallinen ja viihtyisä hotelli, hyvällä sijainnilla.
-
Siivous tehokkaammaksi. Huoneiden kuvat ja kuvaukset selkeämmäksi sivuillenne, koska nyt saatiin hyvä huone googlen avulla. Kukaan ei halua tuonne hotelliin vanhaan osaan hotellia.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-31


9 10:stä

+
Rauhallisuus, onneksi ei ollut jatkuvaa jumputusta
-
Enemmän erilaisia kalaruokia

Vahvistettu asiakas: 2023-05-10


7 10:stä

+
Ensin saatiin hotellin huonoin huone,jonka mahtava Manolis vaihtoi seuraav.pvänä,saatiin patio,joka oli ihan yes...
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-12


3 10:stä

+
Hotellissa ruoka, huoneessa ehkä koko.
-
Markkinoidaan deluxe huoneita merinäköalalla lisähintaan. Saamamme huone oli maan tasolla jyrkkä maavalli edessä. Meri näkyi vasemmalla pitkällä, kun seisoi. Merinäköala oli siis osittainen. Huoneessa ei ollut myöskään esitteessä mainittua kahvin/teenkeitintä. Huoneessa ei ollut mitään deluxea!

Vahvistettu asiakas: 2022-10-05


8 10:stä

+
Uima-altaiden ja oleskelualueiden moninaisuus ja määrä. Rauhallisuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-29


9 10:stä

+
Ystävällinen vastaanotto, hotellin ranta oli rauhallinen ja upea. Huoneesta merinäkymät.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sunrise (Rodos) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

67% matkustajista suositttelee

548 arvostelua
Erinomainen
 
175
Erittäin hyvä
 
158
Hyvä
 
106
Ei kovin hyvä
 
46
Huono
 
63

Viimeisimmät 5 arviota

9.8.2022

Kirjoittanut katri k Kaarina, Suomi

Kiva ja vähän kulunut

Ystävällinen henkilökunta, upea ranta, kiva allasalue ja hyvää ruokaa. Hotelli itsessään aika kulunut ja epäsiisti, käytävillä mm. tahroja ja roskia, huoneessa hiekkaa siivouksenkin jälkeen. Mukava vaihtoehto kuitenkin, jos on valmis tinkimään siisteydestä. Ihana henkilökunta!

 
7.7.2019

Kirjoittanut Kimmokimble

Surkea keskinkertainen hotelli

Henkilökunta ei palvelualtista, huono kielitaito, siivous surkeaa huoneissa. Ruoka ja juomat loppuvat usein kesken kun hotellissa paljon asiakkaita. Ruoka yksipuolista. Ravintolassa vain mehuja, kivennäisvettä ja olutta ei limonadeja. Aurinkotuolit likaisia ja aina varattuna pyyhkeillä aamusta asti. Likaiset kuluneet huoneet. All Inclusive tässä hotellissa pelkkä vitsi, snacksina vain pitsaa joka sekin aina loppu kun paljon hakijoita ja vain 1 kokki tekemässä ulkouunissa. Plussaa että ranta ihan hotellin vieressä ja hotellin oma ranta.

 
3.9.2017

Kirjoittanut S ja J H

The worst hotel ever. Substandard food quality. Avoid!

Huone hotellissa ei vastannut yhtään kuvia tai kuvauksia. Huone oli pienenmpi kuin 13 m^2 + pieni ja hyvin ahdas vessa. Huone oli ylipäänsä hyvin kulahtanut, kolhuinen ja laastarilla (kirjaimellisesti mm. palovaroitin) paikattu. Parvekekin oli pieni ja sen täytti ilmastointi/ilmalämpöpumppukone. Sisällä oleva ilmalämpöpumppu piti järkyttävää meteliä eikä sitä oltu puhdistettu vuosiin, jesseteippikorjauksetkin repsottivat jo pahasti. Talon keskusilmastointi ei toiminut ollenkaan, jotain ilmaa se vähän puhalsi kovaäänisesti. Huoneen korttiavain ei toiminut, respan pojat pitivät suuren teatteriesityksen korttilukijan kanssa, avasivat lukijan ja puhaltelivat puhtaaksi ja lupasivat huoltomiehen korjaavan sen "huomenna". Korjausmiestä ei tietenkään näkynyt koskaan, käytimme siivoojan tms. avainta koko viikon, korttilukija tuskin on vuosiin toiminutkaan kaikesta päätellen, esim sähköt toimivat huoneessa ilman, että kortti oli huoneen kortinlukijassa, mikä yleensä vaaditaan sähköjen saamiseksi. Hotellin ruoka oli ala-arvoista. Etenkin liharuoat olivat täysin syömiskelvottomia, juoma-automaatista tuli muurahaisia, pahimmillaan parikymmentä muurahaista lasilliseen limpparia. Useat muutkin ruoat maistuivat pilaantuneelle ja haisivat pahalle. Ruokalan sisällä ja sen lähistöllä haisi (tuulen suunnasta riippuen) järkyttävän pahalle: viemärille ja mädäntyneelle ruoalle. Henkilökunta oli greipinniellyttä ja hyödytöntä. Huoneessa ei ollut käsisaippuaa lainkaan, kaksi pientä pulloa (25ml) suihkusaippuaa, joiden olisi pitänyt riittää koko viikoksi. Respasta emme saaneet pyytämällä lisää saippuaa. Soitimme aurinkomatkojen oppaallekin, joka otti yhteyttä hotelliin ja saippuaa luvattiin tuoda, mutta seuraavana päivänäkään ei näkynyt. Juoksimme siivoojan perässä ja saimme siivoojalta kärrystä 2 pulloa suihkusaippuaa loppuajaksi. Hotellin ulkoalueella soitettiin musiikkia koko päivä joka päivä hyvin voimakkaalla äänenvoimakkuudella, eikä sitä hotellin alueella päässyt pakoon. Reissu oli jo kymmenes Kreikan matkamme, viides Rodokselle, joten luulimme tietävämme mitä odottaa, mutta tämä hotelli ja reissu alitti kaikki odotuksemme ja syvältä.

 
24.11.2023

Kirjoittanut Sarah W Essex, Yhdistynyt kuningaskunta

Lovely hotel

Love this hotel. Have stayed here twice now and would definitely go back. Great staff and nice food Right on the beach Short walk (20 minutes) into nearby town where you`ll find bars and restaurants Bus stops right outside if you want to visit Rhodes Town

 
28.10.2023

Kirjoittanut 645catherineh

Could be better

Room was nice clean view to sea lovely End of season weather beautiful, food not great and all Inc drink ls not the best Pool needs revamp Sunbeds need replacing Entertainment not rhe best not a lot for kids to do . Walk to pefki too dangerous for kids to walk only 20 min so get taxi or bus £8 euro taxi. I.80 bus each . I think would be better to visit in busier months