Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parivuoteella. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Parveke tai terassi merinäkymällä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa makuutila parivuoteella sekä oleskeluhuone jossa kaksi erillistä vuodetta. Tilojen välissä liukuovi. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Parveke tai terassi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone sivurakennuksessa

Perhehuoneita, jotka sijaitsevat erillisessä sivurakennuksessa. Parivuode ja pieni erillinen huone jossa vuode yhdelle. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Parveke tai terassi merinäkymällä.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.