Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parvekkeella tai terassilla ja merinäköalalla. Parivuode. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita parvekkeella tai terassilla. Perhehuoneet koostuvat makuutilasta parivuoteella sekä oleskeluhuoneesta jossa kaksi erillistä vuodetta. Tilojen välissä liukuovi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone sivurakennuksessa

Perhehuoneita parvekkeella tai terassilla ja merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat erillisessä sivurakennuksessa. Parivuode ja pieni erillinen huone jossa yhden hengen vuode. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.