Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parvekkeella tai terassilla ja merinäköalalla. Parivuode. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita parvekkeella tai terassilla. Perhehuoneet koostuvat makuutilasta parivuoteella sekä oleskeluhuoneesta jossa kaksi erillistä vuodetta. Tilojen välissä himmeää lasia oleva liukuovi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneessa on parveke tai terassi ja rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-perhehuone

Superior-perhehuone parvekkeella tai terassilla. Perhehuone koostuu makuuhuoneesta ja pohjaratkaisultaan avoimesta oleskelutilasta. Parivuode. Lisävuoteiden mahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.