Kahden hengen huone bungalowissa

Valoisia kahden hengen huoneta, jotka sijaitsevat bungaloweissa. Kaksi erillistä vuodetta. TV ja puhelin. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittovälineet. Maksuton minibaari, joka täytetään joka toinen päivä vedellä, virvoitusjuomilla ja oluella. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi (nopeampi yhteys maksua vastaan). Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 27-32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huoneita bungalowissa, merinäkymällä

Valoisia kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat bungaloweissa. Kaksi erillistä vuodetta. TV ja puhelin. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittovälineet. Maksuton minibaari, joka täytetään joka toinen päivä vedellä, virvoitusjuomilla ja oluella. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi (nopeampi yhteys maksua vastaan). Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi merinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 27-32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhehuone

Valoisia perhehuoneita, joissa on kaksi erillistä vuodetta sekä lisävuode vuodesohvasta. Huoneita on sekä päärakennuksessa että bungaloweissa. TV ja puhelin. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittovälineet. Maksuton minibaari, joka täytetään joka toinen päivä vedellä, virvoitusjuomilla ja oluella. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi (nopeampi yhteys maksua vastaan). Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Jaettu ulkotila. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32-36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.