Kokemuksia Mitsis Rodos Maris Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,2 10:stä Perustuu 62 arvioon
Kokonaisuus
 
7,2 / 10
Puhtaus
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,2 / 10
Huone/huoneisto
 
7,0 / 10
Palvelu
 
7,5 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Hotellin alue oli kaunis ja osa henkilökunnasta todella auttavaista ja mukavaa, tosin osaa sitten taas ei kiinnostanut yhtään mikään. Huone oli siisti ja hyväkuntoinen.
-
Palvelun laatu oli hyvin vaihtelevaa. Lisäksi allasalueista paras taaperon kanssa oli pienempi allasalue, jossa meno paljon lastenallasta rauhallisempaa. Täällä kuitenkin myös harmillisesti suolavettä eikä suihkua lähellä. Lisäksi tämän altaan lähellä ei ollut mitään baaria josta voisi hakea virvokkeita/välipalaa vaan niitä joutui hakea kauempaa, ja yleensä vastaus sielläkin oli "ei ole" vaikka mihin aikaan menit hakemaan.

Vahvistettu asiakas: 2024-07-17


8 10:stä

+
Huone siivottiin päivittäin hyvin. Näköala ja sijainti hotellin alueella ok.
-
Hotellin alueella osia/paikkoja, mitkä vaativat remonttia ja korjausta. Toki tiedossa oli, että kyseessä on vanhempi hotelli, mutta esim reikää hotellihuoneen ovessa tai sisällä olevaa muurahaisongelmaa ei osaa odottaa kun varaa matkaa 4-5 tähden hotelliin, vaikka olisikin paikallisen arvion mukaiset tähdet.

Vahvistettu asiakas: 2024-07-07


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-02


2 10:stä

+
En ole koskaan maksanut näin paljon matkasta, joka oli aivan täyttä pas***. Hotellihuone oli 3 tuntia myöhässä, kun saavuimme. Huoneessa ei ollut mitään minibaarin juomia. Huone oli oksettavan likainen. Asiakaspalvelu oli törkeää, eikä vaikuttanut siltä, että he olisi halunnut auttaa meitä ja tehdä olostamme parempaa. Aikaisin aamulla, miehet ryntäsivät täyttämään minibaariamme, kun nukuimme alasti sängyssä. Ilman mitään kyselyitä saako tulla. Ainoastaan pahoiteltiin ja asteltiin sisään. Sänky natisi niin paljon, että kun käänsi kylkeä, koko sänky liikkui, eikä voitu olla edes häämatkallamme kainalokkain, kun sängyt oli erilliset ja siihen tuli kauhea rako, jos vähänkään liikkui. Tuntui siltä, että meillä olisi ollut lasten sängyt. Maksoimme myös merinäköalasta ”bungalowissa”, mutta a, tämä ei ollut bungalowia nähnytkään, ja näin merta terassilta ehkä metri x metri, koska toinen hotelli oli edessä.
-
Hotelli ei ole tähtiensä arvoinen. Ja en olisi koskaan valinnut tätä hotellia, jos olisin tiennyt mitä oli luvassa. Halusimme vielä maksaa extraa, koska oli häämatkamme, jotta saisimme ihanimman loman, mutta tulos oli jotain aivan muuta. Ensin parantaisit teidän mainontaa sivuillanne, koska ne antaa aivan toisen kuvan siitä, mitä hotelli todella on. Myös kertoisin apista jolla voi varata ruokailuja, jotta se ei tule yllätyksenä ja että ruokailuja voi varata etukäteen, koska kyseinen hotelli oli myös aivan yli buukattu ruokailujen suhteen.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-12


8 10:stä

+
Sen monipuolinen tarjonta. Hotellialueella aika kului kuin siivillä, tekemistä oli koko ajan.
-
Kaikki altaat olivat merivesialtaita, tämä ei välttämättä ole hyvä lapsille. Palvelu oli paikoin hidasta. Jonoja syntyi lähes koko ajan.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-09


8 10:stä

+
Henkilökunta
-
Rikkinäisiä katukiveyksiä, liukkaita pintoja, huoneen lukko ei toiminut kunnolla

Vahvistettu asiakas: 2023-05-17


7 10:stä

+
Alitti kaikki odotukset. Ei hyvää sanottavaa.
-
Huone oli nuhjuinen ja vanha. Näköala oli suoraan toisen huoneen etuovelle ja kulkuväylälle eli verhojen auki pitäminen huoneessa ollessamme olisi ollut erittäin epämukavaa. Huoneen äänieristykset ja tiivisteet olivat ala-arvoiset. Heräsimme jokaisena aamuna joko siivojien TODELLA kova ääniseen keskusteluun (huutamiseen) rakennuksen siivousvarastoiden edessä tai siihen, kun siivoojat raahasivat huonekaluja yllä olevassa huoneessa. Heräsimme näiden asioiden takia joka aamu klo 8-9:30 välillä, mikä ei ole suvaittavaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-10


9 10:stä

+
Ruoka, juoma ja palvelu.
-
Kuntoaluetta/kuntosalia ei ollut. Sisäuimallas oli maksullinen.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mitsis Rodos Maris Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

4828 arvostelua
Erinomainen
 
2929
Erittäin hyvä
 
1150
Hyvä
 
465
Ei kovin hyvä
 
171
Huono
 
113

Viimeisimmät 5 arviota

13.7.2016

Kirjoittanut JarnoM74

Loistava paikka, suosittelen

Hotelli oli erittäin hyvä. Kaikki on siistiä ja hyvin hoidettua. Ruoka oli loistavaa ja valinnan varaa oli paljon. Hotellissa on 4 eri ravintolaa useita kahviloita, jäätelöbaari, baareja ja oma pitseria yksityisellä rannalla, missä on maksuttomat aurinkosängyt kanootteja ja surffilautoja. Vierailla on ultra allinclusive ja kaikki mitä hotellin alueelta tai rannalta löytyy sisältyy hintaan. Henkilökunta on ystävällistä ja sitoutunut asiakaspalveluun. Ainoita miinuksia oli ilmastointilaite mikä antoi kokoajan kylmää vaikka sen olisi säätänyt 30 asteeseen. Tästäkään en jaksanut edes valittaa kun kaikki muu toimi hetellissa niin hienosti. Vieraat oli Italiasta, Saksasta, venäjältä ja Ranskasta. Suomalaisiin täällä ei tarvitse törmätä, mikä on mielestäni hyvä, kun lähdetään lomalle.

 
18.7.2024

Kirjoittanut Myriam C

Excellent restaurant bel accueil nourriture divine et merci aux serveurs notamment à Crissy

Belle découverte Très bon accueil Nourriture excellente avec beaucoup de choix Le restaurant était complet et le personnel nous a mis sur une liste d’attente et nous avons pu manger pour notre dernier repas à l’hôtel. Un grand merci car nous avons passé une belle soirée Merci également aux serveurs très attentionnés spécialement à Crissy N’hésitez pas c’est une très belle découverte

 
15.7.2024

Kirjoittanut SleepyStockholm Stockholm

Kändes inte femstjärnigt

Jag hade större förväntningar av ett femstjärnigt hotell. Personalen i både stora restaurangen och restaurangen närmast stranden jobbade för långsamt och man fick vänta på dryck väldigt länge. Flera av dem mumlade när man bad om mer dryck och vi upplevde dem som trötta och inte särkilt intresserade av att ge service. De pratade mer med varandra istället för att vara uppmärksamma på gäster. De skällde även ut varandra inför gäster. Stranden var fin och personalen i strandbaren gav snabb hjälp. Extra bra att man inte behövde betala extra för strandstolar. Personalen i loungebaren var trevlig och snabb. Städningen av rummet var slarvig. Det var uppenbart att de inte gjorde rent handfat och badkar utan bara bäddade sängar och torkade golv. Barnens gosedjur låg slängda på golvet. Badrummet var generellt väldigt slitet.

 
15.7.2024

Kirjoittanut Roger T

Toller Aufenthalt bei sehr nettem Service

Sehr netter Service für Hotelzimmer und in den Restaurants und Bars. Wir haben und gut aufgehoben gefühlt. Die a la Carte Restaurants kann ich sehr empfehlen. Tolle Lage des Hotels. Es hat hier alles, was es braucht. Wir kommen sehr gerne mal wieder.

 
14.7.2024

Kirjoittanut Zacheeeee Ahus, Ruotsi

Bra hotell, men kunde varit bättre

Bra hotell som lever upp till sina förväntningar. När vi var där nu i juli 2024 fanns det dock några saker som kunde förbättras: 1. Tillgång till dryck: Det skulle vara bra om gäster kunde ta vatten och andra drycker när de vill, utan att behöva vänta. En drickarea med glas, saft och andra drycker skulle vara uppskattat. 2. Personalens kapacitet: Under högsäsongen hade personalen svårt att hinna med alla gäster. Det skulle vara bra med fler anställda eller bättre planering under dessa perioder. Fördelar: - Hotellet är fint. - Personalen är trevlig och snäll. Stort hotell, men lite väl stort. /Zache