Junior-sviitti

Junior-sviitti, jossa parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kahdesta vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku/amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviittejä, jotka koostuvat makuuhuoneesta parivuoteella tai kahdella yhden hengen vuoteella sekä olohuoneesta vuodesohvalla. Huoneiden välissä on liukuovi. Parveke tai terassi, osassa näköäala merelle osassa uima-altaalle. Mahdollisuus lisävuoteeseen kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku/amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita kahdella parivuoteella. Parveke, osassa allasnäkymä tai merinäköala. Mahdollisuus lisävuoteeseen kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku/amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.