Kokemuksia Electra Palace -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 10 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hyvä ja monipuolinen ruoka. Siisteys, ohjelmaa, oma ranta …
-
Ehkä kuvissa myynnissä olevat perhehuoneet merinäköalalla ei ihan olleet sellaisia kun kuvista sai käsityksen… parvekkeet olivat ”umpinaiset” eikä lasikaiteilla. Myöskään aasialaista ”ravintolaa” ei ollut .. eikä juuri aasialaista ruokaa (sushia esim.). Lapsille olisi voinut olla enemmän valikoimaa.. lasten pöytä/lasten menu?

Vahvistettu asiakas: 2023-10-01


8 10:stä

+
Aivan ihana allasalue ja hyvää ruokaa.
-
Allaspyyhkeille voisi olla vaihtopiste altaan läheisyydessä. Huoneen siivous ei ollut asiallinen, juotavaa ei täytetty kuin kerran jääkaappiin viikon aikana. Huonosti informoitu viikon iltaohjelmista.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-09


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Electra Palace -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

76% matkustajista suositttelee

2703 arvostelua
Erinomainen
 
1402
Erittäin hyvä
 
815
Hyvä
 
313
Ei kovin hyvä
 
114
Huono
 
60

Viimeisimmät 5 arviota

29.6.2021

Kirjoittanut 1904Pentti Espoo, Suomi

Ei 5 viiden tähden

Ei 5 tähden hotelli. Ilmastointi huono!! Musiikki altaalla soi järjettömän kovaa!! Ranskalainen viihde/ allas liikuntaa, vetävä nuori mies täysin onneton tapaus. Voiko enää huonompaa olla! Tekno musiikkia soitti koko päivän järjettömän kovaa!! Ruoka tarjonta!! Huono eikä kovin laadukasta. Hotellista ei saanut vesi pulloa edes huoneeseen !!p Olisi pitänyt baarista lasilla viedä! Baari kaappi sitä ei täytetty kertaakaan. !! Erittäin hyvällä paikalla. Hieno ranta ihan vieressä. Ystävällinen henkilökunta. Aurinko vuoteita tarpeeksi. Hyvin siivosivat joka paikan. Elävää musiikkia koka ilta rannan puolen ravintolassa. Hyvät hissit. Hotellin vieressä pieniä kauppoja. Sekä autovuokraamo. Muuten rauhallista paikallista asutusta. Lähellä lentokenttä 7km Laskeutuvat lentokoneet lentää hotellin päältä. Meitä ei häirinnyt. Kiva hotelli mutta ei 5 tähden !

 
24.6.2018

Kirjoittanut 582kirsih

Pieni pettymys all inclusive ja muutenkin

Olemme matkustaneet paljon ja aina otamme all inclusive. Nyt oli pettymys. Huoneen jääkaappi täytettiin vain kerran saapuessa. Vettä ei saanut pulloissa ainoastaan lasissa. Eli jos halusit vettä huoneeseen niin oli pyydettävä monta lasia ja niitähän oli vaikea kuljettaa huoneeseen. Ei mitään teemailtoja ravintolassa ei edes kreikkalaista iltaa jota odotimme. Iltaohjelma oli ala-arvoista. Lapsille ei ollut minkäänlaista iltaohjelmaa. Muutenkin lapsiperheitä ei otettu huomioon. Hyvää hotellissa oli että siellä oli paljon tilaa liikkua. Oli ranta-alue jossa aurinkotuoleja ja uima-allasalue joka oli suuri. Rannalle pikkukiviä ja tuuli kova joten lasten kanssa ei voinut olla. Lentokoneet lentää suoraan yläpuolella jatkuvasti jos olet ääniherkkä. Henkilökuntaa pitäisi enemmän kouluttaa asiakaspalveluun.

 
24.9.2017

Kirjoittanut Nea22 Lohja, Suomi

5/5 hotelli

Teimme kahden viikon reissun ja olimme todella tyytyväisiä kaikinpuolin koko hotelliin ja palveluihin. Allasalue oli siisti ja tilava, josta löytyi myös pieni kauppa eväitä yms. varten, ja aurinko paistaa allasalueelle koko päivän. Hotellin alueelta löytyy tennis-, beachvolley- ja koripallokenttä, jotka ovat vapaassa käytössä. Puolihoitoon sisältyi aamupala + lounas/päivällinen, ja buffet oli monipuolinen ja erilainen joka ilta. Ranta on heti hotellin toisella puolella, ja sielläkin on hyvin tilaa auringonottoon. Iltaisin altaan puolella oli erilaisia esityksiä n. klo 21 jälkeen, mutta pieni melu ei ainakaan meitä häirinnyt, sekä yllä lentävät lentokoneetkaan ei paljon menoa haitanneet. Parturin sai vielä pyydettäessä hotellille ja leikkasi miehen hiukset 10€ hintaan, siitä myös plussaa.

 
2.9.2017

Kirjoittanut heidikii Tampere, Suomi

Electra Palace

Hotelli on tasokas ja viihtyisä. All Inclusive sopivan vaihteleva ja laadukas. Sängyt todella kovat ja langaton verkko toimii melko vaihtelevasti. Altaalle päin oleviin huoneisiin kuuluu iltaisin soitettava musiikki melko kovalla volyymilla. Kuntosali siisti, aerobisia laitteita sekä taljoja löytyy käsipainojen lisäksi. Henkilökunta vaihtelevan ystävällistä, siivous toimi moitteettomasti.

 
3.5.2017

Kirjoittanut Petjoha Mänttä-Vilppula, Suomi

Todella hyvä hotelli

Ihana hotelli, huone oli siisti, henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista. Ihana allasalue. Kaikin puolin täydellinen paikka.Ruoka oli hyvää ja monipuolinen valikoima buffetissa ja ne jälkiruoat oli aivan ihania.Ilmainen wifi ja se toimi hyvin. Halusin viettää viikon rentoutuen ja lomasta nauttien ja tässä hotellissa se todella onnistui!