Alexander Hotel

Haaveiletko merenrantalomasta Kreikassa? Lämpimästi tervetuloa Alexanderiin Hotel , joka sijaitsee viihtyisässä Mytikasin kylässä Kreikan länsirannikolla. Täällä asut aivan meren rannalla kahden hengen huoneissa, joiden parvekkeilta on merinäköala. Mytikasissa odottaa rauhallinen ja rentouttava sekä paljon nähtävää ja koettavaa ympäristössä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 3 arvioon

Tietoa

Uimarannalle: 650 m
Keskustaan: 650 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alexander Hotel sijaitsee aivan meren rannalla, ja sekä huoneista että hotellin suositusta ravintolasta on kauniit näkymät merelle. Ravintolan ruokalistalta löydät erilaisia kreikkalaisia ruokia ja paikallisia erikoisuuksia.

Hotelli on kävelymatkan päässä lähimmältä rannalta ja pienestä Myitkasin satamasta. Matkan varrella on joitain ravintoloita ja pieniä paikallisia kauppoja. Kesäkuukausina lomakeskukseen tulee turisteja, mutta muuten täällä on hiljaista ja matkan aikana pääsee lähelle aitoa kreikkalaista elämää.

Jos haluat katsella ympärillesi ja vuokrata auton liikkuaksesi helposti, pysäköinti on saatavilla hotellin lähellä.

Ateriat

Sisältää:

  • Aamiaisbuffet

Hotellit Mytikas

Thesmos Village

Thesmos Village on viihtyisä huoneistohotelli rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä. Täältä löydät suuren allasalueen, jossa on kaksi uima-allasta, infinity-allas ja lastenallas, sekä suuret nurmialueet lasten leikkeihin. Suoraan hotellin alapuolella on ranta, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Ostrella Hotel

Ostrella Hotel on kahdeksan huoneensa ja huoneistonsa ansiosta viehättävä ja persoonallinen hotelli pienessä Mytikasin kylässä. Hotellilta on kävelymatkan päässä kaikista Mytikasin ympärillä olevista rannoista, ja hotellilta on hyvä lähteä vuokra-autolla tutustumaan ympäristöön.

Costa Ionica - Mytikas Seaside Hotel

Hiljattain rakennettu Costa Ionica - Mytikas Seaside Hotel sijaitsee rauhallisessa ympäristössä suoraan pitkän rannan yläpuolella, aivan Mytikasin kupeessa Kreikan länsirannikolla. Rentoudu uima-altaalla, tee pitkä rentouttava kävely Mytikasiin ja asetu tavernaan illalliselle päivän vaihtuessa hitaasti illaksi.