Deluxe-huone

Deluxe-huone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Parveke tai terassi merinäköalalla. Mahdollisuus valita tyyny tyynyvalikosta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku/kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkiklöiksi.

Huonekoko: noin 24 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, jossa on parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus valita tyyny tyynymenulla. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Nespresso-keitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku/kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 33 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus valita tyyny tyynymenulta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku/kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 24 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.