Öinen maisema Kreikassa

Ihastu kreikkalaiseen musiikkiin!

Kaipaatko sinäkin jo Kreikkaan? Aloita lomatunnelmointi kuuntelemalla kreikkalaisen kesän parhaita sointuja!

Tässä ovat parhaat kappaleet, jotka vievät sinut suoraan kalkittujen talojen, oliivilehtojen ja tunnelmallisten tavernojen luokse. Pyysimme kreikkalaisia ​​ystäviämme Anastasiaa ja Manolista laatimaan meille soittolistan sisältäen kreikan parhaita sointuja. Ja tässä se on, rakkaat Kreikan ystävät. Nauttikaa! 

1. Mikis Theodorakis – Zorba Dance

Mikis Theodorakista pidetään yhtenä Kreikan tärkeimmistä säveltäjistä, ja hänen laulujaan pidetään kansallisina aarteina. Tämä laulu vie meidät suoraan kreikkalaisen auringon alle – mitä olisikaan Kreikan kesä ilman zorbasta?

2. Melina Mercouri – Ta pedia tou Pirea

Kyseessä yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista kreikkalaisista kappaleista? Kappale on elokuvasta ”Never on a Sunday”, ja se on voittanut lukemattomia palkintoja, ja se on käännetty useille kielille! 

3. Antique – Opa opa

Ehkä ei se kaikista perinteisin kappale, mutta silti takuuvarma hitti. Tuskin olemme ainoita, joiden tanssijalkaa alkaa vipattamaan tämän soidessa taustalla, kyseessä on todellinen kesähitti! (Ja tervetullut flashback vuodelta 1999).

4. Mitropanos – Ta ladadika

Tunnemme laulun: meillä ei ole aavistustakaan, mitä Mitropanos laulaa. MUTTA soittolista ei ole täydellinen ilman rauhallista, hieman surumielistä ja herkkää kappaletta – jonka haluamme kuulla yhä uudelleen.

5. Tsitsanis – Tonight at the beach

Ei ole mitään muuta jota odotamme yhtä paljon kuin päästä nauttimaan rentouttavasta päivästä Kreikan rannalla rakkaimpien kanssa, ja otsikko kertoo kaiken! Laulu, jossa ollaan onnellisia!

6. Yiannis Markopoulos – Dance under the Acropolis

Kappaleen alkuperäinen nimi on Χορός κάτω από την Ακρόπολη, ja se tulee elokuvasta ”Apollo lähtee lomalle” vuodelta 1968 Helena Nathanailin ja Thomas Fritschin kanssa. Joten Apollo lähtee lomalle? Tietenkin tämän kappaleen on oltava listalla! 

7. Alkistis Protopsalti – Pame Havai (It’s A Pity)

Maailmankuulu kreikkalainen taiteilija, joka laulaa, että on sääli ..? Ehdottomasti. Pieni itsesääli on sallittua näinä satunnaisina aikoina. PS! Musiikkivideo on ehdottomasti katsomisen  arvoinen. Mitä siinä todella tapahtuukaan? 

8. Mikis Theodorakis – E Hartaeti

Jos tämä kitaramusiikki ei vie ajatuksiasi suoraan kauniiseen auringonlaskuun ihanalle Kreikan saarella, niin emme tiedä mikä sitten!

9. Panos Kiamos – Fotia me Fotia

Yksi Kreikan suosituimmista pop-artisteista tarjoaa tulisen ja kuuman kappaleen rakkaudesta, mikäli Google translateen on uskominen: fire in the kiss, fire in the body, fire in the heart, fire with fire )

10. Parios – Dance Dance

Fantastic Parios kannustaa sinua hyppimään, päästämään irti ja tanssimaan vapaasti – ja siitä hyötyvät todennäköisesti nyt kaikki!