Kokemuksia Anastasia (Korfu) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 83 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
7,6 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Ystävällinen ja avulias henkilökunta.
-
Ennakko käsityksen mukaan odotimme olevamme lähempänä merta.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-30


7 10:stä

+
Avara läpitalon huone.
-
Hotellista tulee tunne, että parhaat päivät takanapäin. Korfun kaupunki on hieno, Anastasian sijainti on turhan kaukana kaupungista ja keskellä maalaismaisemaa. Ranta ei ole maineensa veroinen.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-30


9 10:stä

+
Huoneisto oli erittäin tilava. Parveke oli kiva ja parasta oli pimentävät kaihtimet. Henkilökunta oli ystävällistä ja auttavaista. Hotelli oli hyvällä ja rauhallisella paikalla. Hotellin ruoka oli maittavaa ja kohtuu hintaista.
-
Suihkussa käydessä vesi levisi pitkin kylppäriä ja jäi vessan lattialle, lasta olisi ollut hyvä lisä koska vesi lillui lattialla kauan. Wc paperi asia oli vähän naurettava, että yksi paperi kuului per viikko ja loput ostettava itse. Käyttääkö ihmiset niin paljon paperia että tästä syntyy säästöä? Huoneistossa ei ollut välineitä tiskien tiskaamiseen. Oletus kai että jokainen vieras ostaa itse pesuaineet mutta viekö henkilökunta pois aina edellisen asukkaan jättämät välineet kun niitäkään ei ollu? Vähän tuntui tämä hassulta, kyllä luulisi tämänkin olevan perusjuttu. Aamupalalla voisi valikoimassa olla munan ja leivön lisäksi esim hedelmiä sekä jugurttia ja hunajaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-23


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu, ylitti odotukset. Edes viiden tähden hotellissa en ole saanut näin hyvää palvelua.
-
Huoneessa oli kosteusvaurio ja keittiön kaapit haisivat homeelle mutta ei haitannut loman viettoa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


9 10:stä

+
Rauhallinen sijainti, henkilökunnan ystävllisyys,sopivan kokoinen eli aika pieni ja rauhallinen
-
Vastasi odotuksia

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


8 10:stä

+
-
Anastasia ei ole hotelli, vaan omien sivujen mukaan studio/apartmento! Hintaan ei sisältynyt edes wc-paperi, vaan se piti ostaa itse! Myös saippua ja tiskiaine piti hankkia itse. Asunto toimiva, mutta pitäisi markkinoida nimityksellä asunto, ei hotelli!

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


10 10:stä

+
Ystävällinen palvelu ja siisteys
-
Käsisaippua olisi ollut hyvä olla valmiina.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


9 10:stä

+
Henkilökunnan ystävällisyys ja palvelualttius
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-09


9 10:stä

+
Kiva pieni,rauhallinen hotelli.Henkilökunta oli mahtava,kiitos isännälle.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


10 10:stä

+
Siisteys, rauhallisuus, henkilökunnan ystävällisyys
-
Ylitti odotukset

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Anastasia (Korfu) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

16 arvostelua
Erinomainen
 
12
Erittäin hyvä
 
2
Hyvä
 
1
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

9.11.2023

Kirjoittanut ianf760 East Kilbride, Yhdistynyt kuningaskunta

Dreams are made of this

Myself and my husband have stayed here every September for the last 20 years, it honestly is a home from home, staff are just amazing and will go out of there way to accommodate any request made, we have had many occasions made special due to owners and staff The rooms have everything you need for a vacation and are cleaned every day by 2 lovely ladies,

 
17.10.2012

Kirjoittanut Hans-Olav S Sandefjord, Norja

Enter as strangers, leave as friends

I cannot say enough good things about this place. The lovely family that runs it took good care of us and everyone that stayed there. Simple, but great food in the restaurant, clean rooms, clean pool, and fantastic service to top it all off. A fantastic place for a family or couples holiday. I will definitely come back!

 
23.7.2023

Kirjoittanut aikaterinio645 Ferrara, Italia

Attenzione non pagare in contanti il prezzo pieno

Sarebbe scritto 4 stelle ma mancava tutto di un appartamento di 4 stelle …c’e la piscina ( piccolissima) ma niente ciabatte e niente accappatoi , niente crema dopo il bagno , niente rasoio , niente cuffie per la doccia ecc nulla di ciò di un hotel / apt di 4 stelle …..nessuna disponibilità , ho chiesto un po’ di detersivo e nessuna disponibilità , non c’era il fondamentale vassoio con bustine di caffè o te e bustine di zucchero ….insomma per avere pagato 150 euro a notte una persona ( li volevano pure in nero ) penso che sia lontano dalle aspettative di uno abituato a Hotel di 4 stelle

 
4.10.2022

Kirjoittanut 416ritvan

Fantastiskt

Underbar personal som ville gästernas bästa, god mat och fräscha stora rum. Man kände sig verkligen välkommen. Stor pool med liten barnpool och solstolar runt var pricken över i. Längtar redan tillbaka dit. / Ritva

 
23.9.2019

Kirjoittanut June L

Familijärt

Trevligt bemötande. God mat, öl, drinkar och kaffe. Bästa rummet vi haft med stor kyl o frys. Rymliga rum. 5 m till poolen. Rent o snyggt. Trevlig personal. Lugn o skön miljö. Närheten till det mesta. Det var avkopplande för oss. Tackar för en härlig vecka.