Surffausta Balilla

Joogaa ja surffaa Balilla

Kaunis Bali on tunnettu voimaannuttavana saarena. Meditointi, jooga ja surffaus kuuluvat balilaiseen elämään yhtä vahvasti kuin tzatzikin syöminen Kreikassa. Halutko kokeilla joogaa tai surffausta lomallasi? Täältä löydät parhaat vinkkimme! 

Balin parhaat aallot

Pitkien rantojen ja suurien aaltojensa vuoksi Bali on tunnettu surffiparatiisina. Alta löydät vinkkejä saaren parhaisiin surffipaikkoihin – heittäydy aaltojen vietäväksi ja nauti lomastasi Balilla täysillä! 

Surffaa Kuta Beachillä

Jos olet aloitteleva surffaaja, sopii Kutan alue sinulle täydellisesti. Kuta Beachin sanotaan olevan koko Balin ensimmäinen surffiranta. Aallot ovat suhteellisen pieniä, ja sopivat erinomaisesti aloittelijoille. Rannan varrella on useita surffikeskuksia, joista voit vuokrata varusteet ja ohjaajan. Kutan lähellä sijaitsee Seminyak, joka on myös aloittelevien surffareiden suosiossa. 

Canggu - tottuneemmille surffareille

Boheemi Canggu sijaitsee noin 30 minuutin matkan päässä Kutasta. Täällä sijaitsee tunnettu surffiranta Echo Beach, jossa niin kokeneet kuin aloittelevat surffarit voivat viettää mukavan päivän aaltojen harjalla.

Mahtavia aaltoja Uluwatussa 

Hurjimmat surffirannat löytyvät Uluwatusta, jossa aallot ovat suuria ja voimakkaita. Uluwatussa on useita rantoja – Suluban Beach ja Bingin Beach ovat tulleet tutuksi hyvistä aalloistaan. Rannat sopivat parhaiten kokeneille surffareille.

Joogastudiot Balilla

Balilla on helppo liikkua eri kaupunkien välillä, mutta jos olet kiinnostunut joogasta, kannattaa harkita hotellia jonkin joogastudion lähialueelta. Tästä löydät suosittuja joogastudoita lomakohteissamme. Sanur: Power Of Now Oasis. Nusa Dua: The Temple Lodge. Kuta: Yoga 108 Bali. Jimbaran: Balangan Yoga and Love.

Joogaa Balilla

Ubudin joogamekka

Ubud on viime vuosien aikana muuttunut yhdeksi Balin tunnetuimmista joogakaupungeista. Ubud on myös pullollaan kahviloita ja ravintoloita, jotka tarjoavat raakaruokaa ja muita terveellisiä vaihtoehtoja. Joogan ystäville löytyy myös monia vaihtoehtoja – kokeile eri studioiden joogatunteja, tai osallistu oikealle joogaretriitille. Kenties suosituin joogakeskus on The Yoga Barn, jossa tarjotaan 11 tuntia päivässä. 

BaliSpirit Festival 

Jos olet kiinnostunut joogasta, tanssista, meditaatiosta ja hyvinvoinnista, suosittelemme vierailemaan Balilla BaliSpirit Festival:in aikana, joka järjestetään usein maaliskuun lopussa. Muutaman päivän aikana voit osallistua joogakursseille, seminaareille ja musiikkitapahtumiin.