Bali Lomakohteet

matkakohdetta lajiteltuna

Sanur sopii erityisen hyvin lapsiperheille, sekä kaikille jotka haluavat nauttia auringosta ja rennoista lomapäivistä ihanilla rannoilla. Hyvät mahdollisuudet myös vesiurheilulajeihin sekä snorklaukseen.

Lisätietoa Sanur » 6 hotellit

Nauti rennosta lomasta ja aurinkoisista rantapäivistä Nusa Duan upealla rannalla. Täällä asut mukavasti hotelleissa joilla on tarjottavanaan paljon palveluita.

Lisätietoa Nusa Dua » 1 hotelli

Varaa loma Balille, Tanjung Benoaan. Täällä asut aivan valkean hiekkarannan äärellä ja nautit auringosta, rantapäivistä, äyriäisillallisista ja snorklauksesta tai sukeltamisesta värikkäällä koralliriutalla.

Lisätietoa Tanjung Benoa » 3 hotellit

Candi Dasa oli aikoinaan kalastajakylä ja rauhallisen tunnelman voi edelleen aistia. Vieraile Lootus-laguunilla keskustassa ja nauti paikallisten ravintoloiden antimista pääkadulla.

Lisätietoa Candi Dasa » 1 hotelli

Jimbaranissa nautit rennoista lomapäivistä. Lomakohteessa majoitut tasokkaasti autenttisessa ympäristössä, nauttien meren läheisyydestä, paikallisesta ruuasta ja trooppisesta paratiisista.

Lisätietoa Jimbaran »

Tervetuloa vietämään lomaa eloisaan Kutaan Balin etelärannikolle! Täältä löytyy suuri valikoima ravintoloita ja kauppoja sekä tietenkin hieno hiekkaranta.

Lisätietoa Kuta » 3 hotellit