Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä sisältäen parvekkeen.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Standard -huone

Standard -huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella.Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Ei ulkotilaa, rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior -huone

Tilavia superior -huoneita, joissa mahdollisuus lisävuoteeseen vuodeosohvasta. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliötä sisältäen parvekkeen.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.