Kaksio

Kaksioita, joissa on ranskalainen parveke. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa on keittolevy, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior kaksio

Superior kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa on keittolevy, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior yksiö

Superior yksiöitä, joissa on parveke tai terassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö, jossa on keittolevy, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on ranskalainen parveke. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö, jossa on keittolevy, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.