Kokemuksia Be Smart Florida Plaza -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
5,7 10:stä Perustuu 69 arvioon
Kokonaisuus
 
5,7 / 10
Puhtaus
 
6,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,3 / 10
Huone/huoneisto
 
5,6 / 10
Palvelu
 
6,5 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
henkilökunta.näköala.parveke.huoneen koko
-
hissi oli rikki koko matkan ajan.aamulla alkoi ulkoportaiden piha alueella korjaus kiviporalla.aloittivat klo 8.00 ja se kesti 2 tuntia .tämä jatkui viimeisen lomaviikon aikana aina aamuisin.Ravintola järjesti karnevaalipäivänä pihalle discon klo 9.00 illalla .musiikki soi täysillä .hotellissa oli paljon vanhoja ihmisiä.musiikkki jatkui klo 23.30 kunnes poliisi tuli paikalle ja lopetti sen.musiikki soi täysillä.

Vahvistettu asiakas: 2023-02-26


6 10:stä

+
sijainti hyvä
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-12


4 10:stä

+
Sijainti.
-
Ammeeseen ei saanut laskea vettä, kun alakerran katosta alkoi tulla vettä läpi. Tetra massalla kävi huoltomies sitä paikkailemassa kesken kylvyn. Vessan oven laitoin yöksi kiinni kun pönttö liritti kokoajan. Ovipa ei sitten auennutkaan aamulla, kun olisi pitänyt vessaan päästä. Menin respaan sanomaan asiasta ja apua tuli sen verran että itse veitsellä lukkoa tiirikoimaan ja jos en saa auki niin sitten respa äijä tulee katsomaan. Keittiön hellaa käytettiin vain kahvi veden kuumentamiseen, koska siinäkin kesti 30min ennenkuin vesi edes höyrysi. Hella varmaan 70-luvulta.ovikortti toimi vaihtelevasti. Milloin sai korttia syöttää 5 kertaa oveen ennenkuin aukesi. Lähtöpäivänä oli onneksi minulla kännykässä apollomatkojen kaikkien lentojen haku aikataulut hotellilta, kun avainta olin palauttamassa respaan. Olisi jäänyt vanha norjalais pappa muuten hotellille. Hänen oma puhelin oli rikki ja respa äijä tuumasi ettei voi noutoaikaa tarkastaa kun ei ole just nyt puhelinta.

Vahvistettu asiakas: 2023-02-12


1 10:stä

+
Sijainti ja amme
-
Ei täyttänyt 3* luokitusta , useita puutteita , enkä jaksanut koko ajan välittää. 2ilta ei sähkö, uima allas ei lämmitetty , netti/hissi ei toiminut vaikka esittäessään näin kuvattu.parviketon huonen ikkunan näkymä oli betoni seinä!.

Vahvistettu asiakas: 2023-02-12


7 10:stä

+
Suht hiljainen jääkaappi
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-12


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-04


7 10:stä

+
Sijainti, kiva parveke, uima-allas. Palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-04


6 10:stä

+
Kylmä jääkaappi huoneessa. Amme vessassa. Henkilökunta oli auttavaista ja kohteliasta.
-
Hissit eivät toimineet ilmeisesti niitä ei oltu korjaamassakaan.Laput oli hissien ovissa ettei ole käytössä. Huoneet ovat kuitenkin korkeiden portaiden takana. Olen liikuntarajoitteinen, odotan polveni leikkausta.Mitenkä pyörätuolilla oisi sujunut huoneisiin meno? Ei ilmastointia!

Vahvistettu asiakas: 2022-11-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Be Smart Florida Plaza -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3/5 Nukkuminen
  • 3/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

39% matkustajista suositttelee

896 arvostelua
Erinomainen
 
106
Erittäin hyvä
 
267
Hyvä
 
271
Ei kovin hyvä
 
142
Huono
 
110

Viimeisimmät 5 arviota

1.4.2020

Kirjoittanut timokamarainen

Timppa K

Mukava ja rauhallinen huoneistohotelli, vaikka sijaitseekin käytännössä keskustassa. Siivoajat melko aikaisin liikkeellä, mutta niin se on täällä kaikkialla.. Keittiön varustus ihan ok. Kaksilevyisestä liedestä toimi vain toinen, mutta ei haitannut. Uunista iso plussa, niitä ei kaikkien huoneistohotellien huoneissa ole. Osa lomasta kului ulkonaliikkumiskiellon takia pääosin huoneessa, mm. tästä syystä annan erityistä arvoa uunille, tuli paritkin ruoat laitettua.. Kiitos.

 
17.12.2019

Kirjoittanut poppeli60 Kangasala, Suomi

FEEDBACK

Huoneiden siivous puutteellista. Vesikalusteet heikkokuntoisia, hanoja ei saanut suljettua, joten ne vuosivat jatkuvasti. Astiasto puutteellinen. Sänkyjen patjat eivät olleet sänkyyn sopivia. Hotellin sijainti on hyvä vanhassa kaupungissa. Sopii myös huono jalkaisille.

 
12.12.2018

Kirjoittanut shakaali58

Todella kulahtanut ja epäsiisti hotelli, eikä varustelu vastannut ilmoitettua

Hotellissa ei ollut ravintolaa, baaria, eikä ilmastointia, vaikka näin ilmoitettiin. Huoneessa piti kävellä kengat jalassa, koska lattiat olivat niin likaiset, Huoneen jääkaappi ruosteinen ja siinä oli 10 cm jääkerros ja koska jkpn ovea ei saanut kunnolla kiinni, jäästä suli vettä, jota valui. säilytettävien ruokien päälle. Vuodevaatteet reikäisiä ja peitossa mm savukkeen polttamia reikiä. Huonettamme vastapäisessä talossa toimii musiikkikoulu, jossa harjoiteltiin torvensoittoa yöhön asti. Äänieristys niin kehno, että viereisestä huoneesta kuului naakurihuoneen kaikki keskustelut ja muut äänet seinän läpi. Keittiön varusteena sek määrä kuluneita eripari astoita. Mm 1 kpl syviä lautasia. Kaamea paikka!!

 
14.11.2018

Kirjoittanut Discover05933385484 Pieksämäki, Suomi

Hannu

Hotelli oli sijainniltaan hyvä ja sitä olisi mahdollista kehittää. Kunnostiksen tarvetta olisi huoneissa runsaasti, epäkunnossa olevia ja vanhoja laitteita. Sängyt uudistettava. Henkilökunta oli ystävällistä ja aulatila oli suuri. Vähän ahdas oli ranskalaisella parvekkella oleva yksiä

 
22.3.2017

Kirjoittanut teijo k Forssa, Finland

Arvostelu

Hotelli tosi hyvällä paikalla , kaikki lähellä , vähän kuluneisuutta , altaalla ei allasbaaria , melko siisti yleiskuva , huone (kaksio) todella tilava , hyvä vastaanotto ja henkilökunta , kaikki toimi