Kokemuksia Be Smart Florida Plaza -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
5,4 10:stä Perustuu 20 arvioon
Kokonaisuus
 
5,4 / 10
Puhtaus
 
5,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
5,8 / 10
Huone/huoneisto
 
5,5 / 10
Palvelu
 
6,2 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
Kylmä jääkaappi huoneessa. Amme vessassa. Henkilökunta oli auttavaista ja kohteliasta.
-
Hissit eivät toimineet ilmeisesti niitä ei oltu korjaamassakaan.Laput oli hissien ovissa ettei ole käytössä. Huoneet ovat kuitenkin korkeiden portaiden takana. Olen liikuntarajoitteinen, odotan polveni leikkausta.Mitenkä pyörätuolilla oisi sujunut huoneisiin meno? Ei ilmastointia!

Vahvistettu asiakas: 2022-11-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Be Smart Florida Plaza -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3/5 Nukkuminen
  • 3/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

39% matkustajista suositttelee

871 arvostelua
Erinomainen
 
103
Erittäin hyvä
 
263
Hyvä
 
268
Ei kovin hyvä
 
134
Huono
 
103

Viimeisimmät 5 arviota

1.4.2020

Kirjoittanut timokamarainen

Timppa K

Mukava ja rauhallinen huoneistohotelli, vaikka sijaitseekin käytännössä keskustassa. Siivoajat melko aikaisin liikkeellä, mutta niin se on täällä kaikkialla.. Keittiön varustus ihan ok. Kaksilevyisestä liedestä toimi vain toinen, mutta ei haitannut. Uunista iso plussa, niitä ei kaikkien huoneistohotellien huoneissa ole. Osa lomasta kului ulkonaliikkumiskiellon takia pääosin huoneessa, mm. tästä syystä annan erityistä arvoa uunille, tuli paritkin ruoat laitettua.. Kiitos.

 
17.12.2019

Kirjoittanut poppeli60 Kangasala, Suomi

FEEDBACK

Huoneiden siivous puutteellista. Vesikalusteet heikkokuntoisia, hanoja ei saanut suljettua, joten ne vuosivat jatkuvasti. Astiasto puutteellinen. Sänkyjen patjat eivät olleet sänkyyn sopivia. Hotellin sijainti on hyvä vanhassa kaupungissa. Sopii myös huono jalkaisille.

 
12.12.2018

Kirjoittanut shakaali58

Todella kulahtanut ja epäsiisti hotelli, eikä varustelu vastannut ilmoitettua

Hotellissa ei ollut ravintolaa, baaria, eikä ilmastointia, vaikka näin ilmoitettiin. Huoneessa piti kävellä kengat jalassa, koska lattiat olivat niin likaiset, Huoneen jääkaappi ruosteinen ja siinä oli 10 cm jääkerros ja koska jkpn ovea ei saanut kunnolla kiinni, jäästä suli vettä, jota valui. säilytettävien ruokien päälle. Vuodevaatteet reikäisiä ja peitossa mm savukkeen polttamia reikiä. Huonettamme vastapäisessä talossa toimii musiikkikoulu, jossa harjoiteltiin torvensoittoa yöhön asti. Äänieristys niin kehno, että viereisestä huoneesta kuului naakurihuoneen kaikki keskustelut ja muut äänet seinän läpi. Keittiön varusteena sek määrä kuluneita eripari astoita. Mm 1 kpl syviä lautasia. Kaamea paikka!!

 
14.11.2018

Kirjoittanut Discover05933385484 Pieksämäki, Suomi

Hannu

Hotelli oli sijainniltaan hyvä ja sitä olisi mahdollista kehittää. Kunnostiksen tarvetta olisi huoneissa runsaasti, epäkunnossa olevia ja vanhoja laitteita. Sängyt uudistettava. Henkilökunta oli ystävällistä ja aulatila oli suuri. Vähän ahdas oli ranskalaisella parvekkella oleva yksiä

 
22.3.2017

Kirjoittanut teijo k Forssa, Finland

Arvostelu

Hotelli tosi hyvällä paikalla , kaikki lähellä , vähän kuluneisuutta , altaalla ei allasbaaria , melko siisti yleiskuva , huone (kaksio) todella tilava , hyvä vastaanotto ja henkilökunta , kaikki toimi