Deluxe kaksio

Tyylikkäitä ja ylellisiä deluxe kaksioita, joita kutsutaan nimellä Gran Duchess Villa. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone sekä olohuone. Hyvin varusteltu keittiö, jossa on jääkaappi, uuni, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin ja nespressokeitin. Tyynymenu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pesukone ja silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Suuri kylpyhuone, jossa amme, suihku ja hierova suihku sekä wc. Suuri ulkotila aurinkotuoleilla ja yksityisellä, lämmitetyllä altaalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 200 neliötä, sisältäen ulkotilan
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Kaksio

Tyylikkäitä ja ylellisiä kaksioita, joita kutsutaan nimellä Duchess Villa. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone sekä olohuone. Hyvin varusteltu keittiö, jossa jääkaappi, uuni, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin ja nespressokeitin. Tyynymenu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pesukone ja silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Suuri kylpyhuone, jossa amme, hierova suihku ja wc. Suuri ulkotila, jossa aurinkotuolit ja yksityinen, lämmitetty allas. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 140 neliötä, sisältäen ulkotilan
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Kolmio

Tyylikkäitä ja ylellisiä kolmioita, joita kutsutaan nimellä Princess Villa. Huoneistoissa on olohuone sekä kaksi makuuhuonetta. Toisessa makuuhuoneessa parivuode ja toisessa joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Hyvin varusteltu keittiö, jossa jääkaappi, uuni, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin ja nespressokeitin. Olohuoneessa on baari. Tv satelliittikanavilla molemmissa makuuhuoneissa sekä olohuoneessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pesuhuone, jossa pyykinpesukone, kuivausrumpu ja silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Kaksi kylpyhuonetta, toisessa on amme ja toisessa hierova suihku ja wc. Suuri ulkotila aurinkotuoleilla ja yksityisellä, lämmitetyllä altaalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 208 neliötä, sisältäen ulkotilan
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Neliö

Tyylikkäitä ja ylellisiä neljän huoneen huoneistoja, joita kutsutaan nimellä Royal Villa. Huoneistoissa on olohuone sekä kolme makuuhuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa parivuode ja muissa joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tyynymenu. Hyvin varusteltu keittiö, jossa jääkaappi, uuni, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin ja nespressokeitin. Olohuoneessa on baari. Tv satelliittikanavilla molemmissa makuuhuoneissa ja olohuoneessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pesuhuone, jossa pyykinpesukone, kuivausrumpu ja silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Kolme kylpyhuonessa, joissa hierova suihku ja wc. Yhdessä kylpyhuoneessa on amme. Suuri ulkotila aurinkotuoleilla ja yksityisellä, lämmitetyllä altaalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 355 neliötä, sisältäen ulkotilan.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle