Surffikurssit Fuerteventuralla

Surffikurssit Fuerteventuralla

Jos haluat oppia surffaamaan lomallasi, voit varata erilaisia surffipaketteja majoittuessasi Playitas Resortissa. La Paredissa sijaitsee Surfcentret Wellenkind Surf School, jossa on päivittäisiä surffaustunteja aloittelijoille ja keskitason surffaajille. Hintaan sisältyy kuljetus Playitas Resortilta surffikoululle. Surffikurssi on noin 4 tuntia/päivä sisältäen kuljetuksen (noin 30 km per suunta Playitas - La Pared)

La Paredin rannalla järjestettävät 1, 3 ja 5 päivän surffikurssit sopivat koko perheelle. Kurssien ohjaajat ovat koulutettuja surffaus -ammattilaisia sekä hengenpelastajia. Ohjaaja on aina ryhmän mukana vedessä. Ranta, jolla kurssit pidetään sijaitsee noin 400 metrin kävelymatkan päässä hotellista. Kurssiryhmät ovat pieniä. 

Surffaus La Paredissa

Beach break
Wave quality: 3 / 5
Wave direction: Oikea & vasen
Ranta & Pohja: Hiekkaa
Taso: Aloittelijat & kokeneet
Ruuhka: Ei ole


Surffikurssit 

Valittavana kolme vaihtoehtoa: Kokeilu (1 kerta), 3 päivän kurssi sekä 5 päivän kurssi. Voit ilmoittautua surffikurssille matkavarauksen yhteydessä Playitas Resortiin. Mikäli olet jo varannut matkasi Playitas Resortiin, voit lisätä haluamasi kurssin jälkikäteen Minun lomani -sivun kautta. Edestakaiset kuljetukset La Parediin sisältyvät hintaan.

Kokeilukurssi

1 kerta, kesto noin 4 tuntia
Soveltuu: Aloittelijoille
Hinta: 55 € /hlö

Oletko aina halunnut kokeilla surffausta? La Paredin ranta on täydellinen paikka aloittelijoille ja kokeilukurssista on helppo aloittaa. Ja jos innostut lajista, voit varata jatkoksi 3 päivän kurssin. 

Lisää kurssi varaukseen

3 päivän kurssi

3 kertaa, á 4 tuntia/kerta
Soveltuu:
Aloittelijoille ja kokeneemmille
Hinta: 150 € /hlö

Opi surffauksen perusteet tai hio taitojasi. Kurssilla saat omalle tasollesi sopivaa opastusta. 3 päivän kurssin aikana opit perusteet ja voit jatkaa harrastusta omin päin.

Lisää kurssi varaukseen

5 päivän kurssi

5 kertaa, á 4 tuntia/kerta
Soveltuu: Aloittelijoille ja kokeneemmille
Hinta: 220 € /hlö

Opi surffauksen perusteet, ja kehity lajissa ammattimaisten ohjaajiemme opastuksella. 5 päivän kurssin aikana opit perusteet ja myös taitosi kehittyvät, ja olet valmis uusin surffiseikkailuihin.

Lisää kurssi varaukseen

Tärkeää tietoa kursseista

Uimataito: Uimataito on vaatimuksena kurssille osallistumiseen.
Ikä: Kurssille voivat osallistua yli 5 vuotiaat. Huomaa kuitenkin että 5-10 vuotiailla tulee kokoajan olla huoltaja mukana vedessä. Huoltajan tulee ostaa itselleen kuljetus (suoraan surffikeskuksesta, hinta 10 euroa) tai varata kurssi myös itselleen.
Kurssipäivien kesto: Kurssipäivät kestävät noin 3-4 tuntia, sisältäen kävelyn rannalle/rannalta. Vedessä ollaan vähintään 2 tuntia /kurssipäivä.
Varusteet: Kaikki tarvittavat varusteet, kuten lauta ja märkäpuku sisältyvät hintaan.
Kieli: Kaikki kurssit pidetään englanniksi.
Kuljetukset: Kuljetukset sisältyvät hintaan, mikäli sääolosuhteiden vuoksi joudutaan vaihtamaan rantaa.


Majoitus Playitas Resortissa

Playitas Resort sijaitsee aivan erinomaisen surffirannan vieressä – tutustu majoitusvaihtoehtoihin täällä.
Voit varata surffikurssin matkavarauksen yhteydessä. Tai jos olet jo varannut loman Playitas Resortissa, lisää kurssi Minun varaukseni -sivulta