Kokemuksia Sol Timor -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sol Timor -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

61% matkustajista suositttelee

2709 arvostelua
Erinomainen
 
874
Erittäin hyvä
 
969
Hyvä
 
497
Ei kovin hyvä
 
195
Huono
 
175

Viimeisimmät 5 arviota

2.5.2019

Kirjoittanut eijamar2016 Ylöjärvi, Suomi

Lyhyt lomanen

Alue aiemmin tuttu, hotellissa olimme 1. kertaa, keskitason palvelut. Aamiaisella sai glunteenitonta leipää pyydettäessä, juustovalikoima vähäinen, muut leikkeleet ok.AamiaInen avattiin vasta klo 8.30, joten jos aamulennolle lähtö sai vain ns. kylmän aamiaisen tilattuna. Huoneisto oli kaksio merinäköalalla, 2.kerros , ylempänä varmaankin näköalat paremmat. Parvekkeen ovi oli epäkunnossa, hankala sulkea ja avata. Siivousta ei päivittäin. Huonekalut kuluneet, erityisesti sohvat kulahtaneet. Astioita vähän keittiössä.

 
17.3.2019

Kirjoittanut emsuliini Sastamala, Suomi

Hyvä loma!

Hotelli oli siisti ja palvelu kaikinpuolin erittäin hyvää ja ystävällistä! Näköala merelle oli loistava. Aamupalalla todella runsas valikoima josta varmasti jokainen löytää mieleistä syötävää. Hotellin alakerrassa kauppa josta löytyy kaikki tarvittavat elintarvikkeet. Pieni miinus sängystä joka oli melko kova. Mutta kaikinpuolin todella positiivinen kokemus!

 
3.7.2017

Kirjoittanut TuiskunenS Jyväskylä, Suomi

Mukavaa keskitasoa

Saavuimme keskiyön paikkeilla ja meillä oli ongelmaa wc:n kanssa. Tämä hoidettiin välittömästi kun asiasta respaan informoimme. Huone oli muutoin perussiisti ja siivous toimi sovitusti eli joka toinen päivä. Hotelliaamiainen maistui ja oli monipuolinen. Hotellin sijainti oli erinomainen eikä merinäköalassa huoneen parvekkeelta ei ollut valittamista :) Voisin mennä toistekin.

 
8.2.2017

Kirjoittanut KatiJrv Seinäjoki, Suomi

Vastinetta rahalle

Vietin viikon Torremolinoksessa, josta osan ajasta sekä alku- että loppupäästä yksin, joten vaihdoin huonetta kahdesti. Vaihto sujui täysin ongelmitta, ja sain siirtyä suoraan edellisestä huoneesta seuraavaan. Respan henkilökunta oli kielitaitoista ja auttavaista, sain erinomaista palvelua. Hotelli oli kaikin puolin siisti, ja hintaisekseen hyvä. Keittiöissä oli perustarvikkeet, kylpyhuoneissa mm hiustenkuivaaja ja nestesaippuaa ja suihkushampoota. Aamiaisella kävin kerran, se oli hintansa arvoinen, espanjalaiseksi halpahotelliaamiaiseksi erittäin hyvä. Huonoja puolia oli hivenen kovat sängyt, sekä se, että suihkussa vettä sai juoksuttaa jonkin aikaa ennen kun sai lämmintä, ja huoneissa hieman veti.

 
8.6.2016

Kirjoittanut AhtiA7

viikko kesän kynnyksellä

Olimme edellisen kerran noin 8 v sitten samassa hotellissa kahden lapsen kanssa. Nyt lapsemme ovat 19 ja 17 v. Hotelli on säilyttänyt tasonsa erittäin hyvin. Meillä oli kahdenmakuuhuoneen huoneisto 8 kerroksessa. Altaan vesi toukokuun lopussa oli varmaan noin 24 asteista. Ystävällinen kaveri keräsi 2 e/aurinkotuoli allasalueella. Lipulla sai sitten limun allasbaarista. Pienille lapsille oli ohjelmaa altaalla ja aikuisille erilaisia jumppahetkiä. Tennistunti maksoi 10 e ja siihen kuului 2 mailaa ja pallot. (pallojen taso vähän huono). Suosittelen hotellia lämpimästi. Koko henkilökunta ystävällistä ja auttavaista. Huoneet siivottiin joka toinen päivä. Jos vielä tiskit olisivat hoitaneet, niin se olisi ollut loistavaa. Nelihenkiselle perheelle tiskiä syntyy nopsaan.