Tapas -ravintola Barcelonassa

Barcelonan tapas-ravintolat

Tapaksien syöminen Barcelonassa on jo lähes itsestäänselvyys. Yksinkertaista ja maukasta! Kokeile klassikoita kuten patatas bravas, gambas al ajillo ja espanjalaista chorizo-makkaraa. Täältä löydät Barcelonan parhaat tapas-ravintolat. 

Viana

Vain kivenheiton päässä eläväisestä Plaza Realin torista, Barri Goticin viihtyisällä alueella, sijaitsee tapasravintola Viana. Täällä saat nauttia aidosta tunnelmasta, ja ravintola on myös todella suosittu. Ilman pöytävarausta voit joutua jonottamaan ulkona pitkänkin aikaa. Ravintolassa on vain muutamia pöytiä, mutta ehdottomasti odotuksen arvoinen.

Osoite: Carrer del Vidre 7

Bodega Biarritz

Muutaman korttelin päästä La Ramblalta sijaitsee Bodega Biarritz. Täällä voit valita tapaksia valmiilta menuulta, jotka muuttuvat joka ilta. Saat valita kuinka monta tapasta haluat, jonka jälkeen kokit panevat parastaan, etkä takuulla tule pettymään! Loistavien tapasten lisäksi ravintolan henkilökunta on aina ystävällistä.

Osoite: Nou de San Francesc 7

9 Nine

Lähellä tunnettua Arc de Triomfin monumenttia sijaitsee 9 Nine, jonne kannattaa suunnata jos olet todella nälkäinen. Täältä saat erinomaisen kolmen ruokalajin menun, lasillisen cavaa sekä viiniä todella edulliseen hintaan! Ystävällinen henkilökunta, hyvä sijainti ja maukkaita tapaksia – mitä muuta voit edes toivoa?


Osoite: Carrer Valencia 334

Sensi Bistro Barcelona

Barri Goticin ja Barcelonetan kaupunginosien välissä sijaitsee ravintola Sensi Bistro Barcelona. Paikallisten suosima ravintola on suosittu kaiken ikäisten keskuudessa vain yhdestä syystä, ja se on ravintolan erinomainen ruoka. Voit odottaa uutta makuelämystä jokaisen tapaksen kohdalla. Aito espanjalainen tunnelma ja värikäs sisustus hurmaavat jokaisen ruokailijan. Muista varata pöytä etukäteen!

Osoite: Carrer del Regomir 4

Gourmet Tapas by Sensi

Ravintola Gourmet Tapas by Sensi sijaitsee viihtyisällä pikkukujalla. Kun kerran käyt tässä ravintolassa, voi olla että haluat palata heti uudelleen ihanan ilmapiirin ja hyvän ruuan takia. Tapakset ovat moderneja, tarkasti suunniteltuja ja yksinkertaisesti maukkaita. 

Osoite: Calle de Milans 4